Yardım Bütün Oyunlar Çöküyor ve Cs2 Siyah Ekrandan Masaüstüne Gidip Gidip Duruyor

Oyunlar yine çöküyor.
CS2'de fps 60'dayken sorun yok, fps sınırsız olunca bu ram'le videodaki siyah ekran donması oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@SyFox Hocam şimdi occt kurcam bakalım testi yapacağım ama psu'dan olabilir mi pek bilemedim sıfır aldım çünkü birde cs2'de donmalar yok fps 60'da iken.

CS2 açılmama videosu ektedir, bunu düzeltmek için ne yapmalıyım?
Resmen hiçbir oyunuda giremiyorum bütün oyunlar çöküyor, witcher 3 olsun fs 25 veya pubg falan, oyuna girince donuyorlar ve çöküyorlar. Pubg'nin hata raporunu foto olarakda ekledim.

https://streamable.com/thlgpa (VİDEO)

Sistem: Rtx 3060 Tİ
R5 5600
2X16 GB DDR4 CL18 3600 MHZ (Birisi UDIMM diğeride DIMM aynı marka model ama)
B450M S2H
KİOXİA G2 M2 SSD 1TB
pupg deki hatayı görünce aklıma aykut elmasın vine nı geldi

pupg deki hatayı görünce aklıma aykut elmasın vine nı geldi
Sorunu çözemeyince bunları yaşayacam kesin.

Occt power testi yapmayı denedin mi?
occt1.webp

Hocam Psu'da bi sıkıntı tespit etmedi şimdi bi gpu testi yapacağım, bu arada tek ram'le yapıyorum bi sıkıntı olmaz değil mi?
Ramlere test yapacağım vakit takayım diyorum ya.

Sorunu çözemeyince bunları yaşayacam kesin.

Alıntıyı görüntüle
Hocam Psu'da bi sıkıntı tespit etmedi şimdi bi gpu testi yapacağım, bu arada tek ram'le yapıyorum bi sıkıntı olmaz değil mi?
Ramlere test yapacağım vakit takayım diyorum ya.
Power testi yapar mısın direkt

Power testi yapar mısın direkt
Direkt power testi yaptım hocam.
GPU Variable testinde Fotoğrafdaki gibi hata tespit etti ve test durdu hocam switch testinde ise program kapandı birden, çöktü heralde.
occt2.webp

Sanırım sorun ekran kartında gibi power'da bi sıkıntı olmadı.

Direkt power testi yaptım hocam.
GPU Variable testinde Fotoğrafdaki gibi hata tespit etti ve test durdu hocam switch testinde ise program kapandı birden, çöktü heralde.
Alıntıyı görüntüle

Sanırım sorun ekran kartında gibi power'da bi sıkıntı olmadı.
Switch testi ne bilmiyorum fakat sorunu bulduk sanırım

Switch testi ne bilmiyorum fakat sorunu bulduk sanırım
Evet hocam heral dolandırıldım, nalet olsun.
Aşağıdaki rehberde anlatıyor hocam gpu testinde farklı farklı modlar var.

Evet hocam heral dolandırıldım, nalet olsun.
Aşağıdaki rehberde anlatıyor hocam gpu testinde farklı farklı modlar var.
Yeni mi almıştın gpuyu

Yeni mi almıştın gpuyu
Yok hocam sahibinden üzerinden almıştım, geçti günü, adama ulaşıp durumu izah etcem eğer sektiri basarsa ucuzdan sorunlu diye satıp yeni ekran kartı almaya çalışcam.

Windows olay görüntüleyicinde belli bir hata var mı

CS2 açılmama videosu ektedir, bunu düzeltmek için ne yapmalıyım?
Resmen hiçbir oyunuda giremiyorum bütün oyunlar çöküyor, witcher 3 olsun fs 25 veya pubg falan, oyuna girince donuyorlar ve çöküyorlar. Pubg'nin hata raporunu foto olarakda ekledim.

https://streamable.com/thlgpa (VİDEO)

Sistem: Rtx 3060 Tİ
R5 5600
2X16 GB DDR4 CL18 3600 MHZ (Birisi UDIMM diğeride DIMM aynı marka model ama)
B450M S2H
KİOXİA G2 M2 SSD 1TB
son gunlerde benzer seyler yasadim ozellikle pubg de ve witcher da fps drop yedim acaba nvidia surucusuyle mi alakali kafami cok kurcaladi. veya windows 11in son surumuyle mi alakali

Sistemde overclock falan yapılımı expo falan bende benzer sorunları yaşıyordum bir kaç düzenleme ile bunun önüne geçtim pubg sürekli çöküyordu

Windows olay görüntüleyicinde belli bir hata var mı
Şöyle buyrun hocam. Attım fotoları.

son gunlerde benzer seyler yasadim ozellikle pubg de ve witcher da fps drop yedim acaba nvidia surucusuyle mi alakali kafami cok kurcaladi. veya windows 11in son surumuyle mi alakali
Bilemiyorum aynı kaynaklarla veya win 10 kullanan acaba yaşıyormudur bu sorunu?
Değer mi eski driver ve formata bilemedim gpu'nun tüm testlerinde crach veriyor çünkü. Sizde bi occt yapar mısınız hocam oyunlarda çökme yaşıyorsanız?

Sistemde overclock falan yapılımı expo falan bende benzer sorunları yaşıyordum bir kaç düzenleme ile bunun önüne geçtim pubg sürekli çöküyordu
Overclock falan yok hocam bi undervolt yaptım ama kapatsam yine aynı acaba yaptığınız düzenlemeleri açıklama şansınız var mı?

Ekler

• winolay1.webp
    winolay1.webp
    125.1 KB · Hit: 8
  • winolay2.webp
    winolay2.webp
    130.3 KB · Hit: 7
Geri