6700xt 5600x Sistem 25 E Alınır mı?

Reaksiyon skoru
79
Bu sistem 25 e alınır mı elden alacağım.

Ekler

• 63179.webp
    63179.webp
    51.6 KB · Hit: 37
Fiyat çok avantajlı görüp alacaksan öyle al testlerini yap

Alınır gibi duruyor.Ramler 32 gb olması avantaj bu fiyata 16gb ramli sistemler satıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin tek sorunu 256 gb ssd olması sonradan bir depolama ssd veya hdd eklemek durumunda kalabilirsiniz

Alınır gibi duruyor.Ramler 32 gb olması avantaj bu fiyata 16gb ramli sistemler satıyorlar.

Sistemin tek sorunu 256 gb ssd olması sonradan bir depolama ssd veya hdd eklemek durumunda kalabilirsiniz
Var evde fazladan depolamam o yüzden çok takilmafim ona söyledim satıcı arkadaşa elimde yok olsa takarım yaptı da.

4 5 ay sonra aldığım fiyattan satsam yeter bana sıfır sistem alacağım da alana kadar idare etsin kafasindayim

Hocam kontrol et herşeyini için rahat ederse al.
Hocam tandiigmin sistem kendisi akfit kullanıyor bana da dedi yarın gel al bayramda dene ayın 5 inde atarsın parayı yaptı

Bu fiyata düz 5600 ve 16 GB ramli a520 anakartı sistem satıyorlar diye bu cazip geldi bana

@andoidpol
https://www.itopya.com/da-arc-intel...-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket_h33442 bu daha mı mantılı hocam be bakar misin

Alınır hocam. Kart tepe model, ram 32, anakart iyi, fiyat cazip.

Hocam tandiigmin sistem kendisi akfit kullanıyor bana da dedi yarın gel al bayramda dene ayın 5 inde atarsın parayı yaptı

Bu fiyata düz 5600 ve 16 GB ramli a520 anakartı sistem satıyorlar diye bu cazip geldi bana
Hocam ryzen 5 5500 5700xt sisteme 32000 yazan var insanlar kafasına göre yazıyor yani ama bu sistem için bana sorarsanız fiyat ramden dolayı avantajlı 16 ram olsaydı yine iyiydi ama 32 ram olması baya avantajını arttırıyor

Hocam ben olsaydım 6700xt olan sistemi alırdım.

Ama ddr5 olması güzel yani bu sistemin internetten karşılaştırma videolarına bakın isterseniz
Valla hocam sistemden çok bir beklentim yok hafta içi borsa takip ederim hafta sonu arada oyun oynarım kafasindayim ya.

Valla hocam sistemden çok bir beklentim yok hafta içi borsa takip ederim hafta sonu arada oyun oynarım kafasindayim ya.
6700xtli kasa güzel gayet işini görür fiyatı da iyi yarın bigün satmak istersendeçok değer kaybetmez rahat satarsın yerinde olsam onu alır geçerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,403
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz
Geri