❌İndirim Bitti! Amd Ryzen 7 7800x3d Bonus ile 12.736,75 Tl ***

ALMA YERİNE GELİNCE ındırım bıtıyor bitti sanırım

Kuponu kullandım ama ödeme sayfasında karşıma satış fiyatı çıktı bu normal miydi çünkü şimdi %10 kuponu kullanılmıyor?
hocam kupon indirimi sepette düştüğü zaman ödeme ekranında da aynı fiyat çıkması lazım. kullandığınız banka uygulamasından dolayı o şekilde hata vermiş olabilir

Hocam bayram boyunca stock eritmeye çalışacaklar. 11.8xxx civarlarına düşmesini bekliyorum. En geç ağustos sonuna kadar almanızı öneririm. Haziran ve Temmuz ayında aldın aldın diyorum.

şu eklentiyi de tarayıcına kurup takip edebilirsin fiyatını
hocam Akakçe gibi uygulamalar alışveriş sitelerinin sepette uygulanabilen indirim kuponlarını listeleyemiyor ne yazık ki. SSD fiyatlari son 2 ay içinde sağlam zam yedi. Riske atıp beklemek sakıncalı geldi. 16 17bine alamamak da var :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13236 tl iyi mi garanti yok bende alinir mi bu fiyata
garanti bankası olması gerekmiyor hocam. hangi banka var ise mobil uygulamasından kampanyalara bakın. Her banka farklı bonuslar veriyor.

Ulan heyecan yapıp kupon kodunu kullanmadan aldm sonra iptal edip kuponla aldm. İadesi kaç güne gelir bunun bilen varmı
bazen gün içerisinde geçiyor hesaba.

hocam Akakçe gibi uygulamalar alışveriş sitelerinin sepette uygulanabilen indirim kuponlarını listeleyemiyor ne yazık ki. SSD fiyatlari son 2 ay içinde sağlam zam yedi. Riske atıp beklemek sakıncalı geldi. 16 17bine alamamak da var :)

garanti bankası olması gerekmiyor hocam. hangi banka var ise mobil uygulamasından kampanyalara bakın. Her banka farklı bonuslar veriyor.

is bankasi benim

1779711359315.webp

şöyle bir button ekledim. itopyada sepette indirimi olunca çekip karşılaştırıyor. 16-22 arası itopik saatlerde iş görüyor genelde

indirim devam ediyor. indirim çıkmayanlar mobil uygulamadan yapılması gerek alisverisin. ayrıca uygulama güncel değilse güncellemeyi deneyin.

Kupon kodu var mı
kupon kodu eklenmiş hocam NET10

Ekler

• 46283.webp
    46283.webp
    111.1 KB · Hit: 36
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,596