yusuf7878
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,737
7500TL ise zaten ATX 3.0 olan modeldir. Ki fotoğraflarda ATX 3.0 var.HB olanda bilgisi yok nereden alıcaz :S
7500TL ise zaten ATX 3.0 olan modeldir. Ki fotoğraflarda ATX 3.0 var.HB olanda bilgisi yok nereden alıcaz :S
sıkıntısı nedir tam olarak hocam.7500TL ise zaten ATX 3.0 olan modeldir. Ki fotoğraflarda ATX 3.0 var.
sıkıntısı nedir tam olarak hocam.
hocam hazır sizi burda yakalamışken 5070 ti için bu 7-9 fiyatlarında yük altında dahi en sessiz psu hangisidir bu konudaki nzxt 1200w yük altında dahi sessiz calısır mı
Hocam, Amazon'da bir satıcı 3.1 ilanına kendi 3.0 ürününü koymuş. Arkadaşlara da önermiştim, maalesef 3.0 ürün geldi. Bence bu kesinlikle suç olmalı.7500TL ise zaten ATX 3.0 olan modeldir. Ki fotoğraflarda ATX 3.0 var.
dostum atx 3.0 ekran akrtalrı çıkınca acele ile çıakrtılmaya çalışılan ürünler bu nedenle akımlarda problem yaşayanlar var 3.1 dah stabil çalışıyorsıkıntısı nedir tam olarak hocam.
Sadece 2 adet Reddit post'u bulunuyor. Benim şu ana kadar aldırdığım kimsede ciddi bir coil whine çıkmadı. Hala da kullanıyorlar. ATX 3.0'da ne hikmetse çıktı.ATX 3.0 da var ama ATX 3.1 de yok mu sanıyorsunuz beyler? ikisi de CWT üretimi.
Şahsen riske girmezdim çünkü itopya iade kabul etmez bu durumlarda uğraşır durursunuz.
Çalışır neden çalışmasın. ENERMAX genel olarak fan eğrilerini sert ayarlıyor. Bir de Rev. III'de illaki fiyatına göre kısılmalarda mevcut.hocam hazır sizi burda yakalamışken 5070 ti için bu 7-9 fiyatlarında yük altında dahi en sessiz psu hangisidir bu konudaki nzxt 1200w yük altında dahi sessiz calısır mı