Furkan/CharuSs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 348
saçma sapan renk farkı işte kullanımda hiçbi farkı yoksiyah beyaz arası 5k var normal mi ya bu psularda renk bu kadar fark ediyor mu
saçma sapan renk farkı işte kullanımda hiçbi farkı yoksiyah beyaz arası 5k var normal mi ya bu psularda renk bu kadar fark ediyor mu
kullanımda farkı yok tabi biliyorum da biri 7 diğeri 8-9 olsa neyse hani de biri 7 diğeri 12-13k 2 katı sırf beyaz diye garip geldisaçma sapan renk farkı işte kullanımda hiçbi farkı yok
Alma artıkBir tane de ben aldım. 5090'ın hakkından anca gelir üstüne beyaz build gideceğim ilaç gibi geldi. Soracak arkadaşlar olursa bu 3.0 olan sorunlu model değil fixlenmiş model. Teşekkürler @thepublicman, paşam yine pişirip pişirip önümüze koyuyor.
Alıntıyı görüntüle
beyaz sistem kuranlar piyasayı artırıyo işte kısacakullanımda farkı yok tabi biliyorum da biri 7 diğeri 8-9 olsa neyse hani de biri 7 diğeri 12-13k 2 katı sırf beyaz diye garip geldi
Alma artık
Alakası yok. Attığınız model ATX 3.0. neredeyse her ünitede coil whine mevcut ve aylar içerisinde ölebiliyor. Boşu boşuna arada ciddi bir fiyat farkı yok yani.saçma sapan renk farkı işte kullanımda hiçbi farkı yok
Beyazdan çektik 1 tane. İyi mi yaptık acaba? Corsair Rmx bekliyordum ama düşmüyor bir türlü. İş yapar herhalde bu da.Alakası yok. Attığınız model ATX 3.0. neredeyse her ünitede coil whine mevcut ve aylar içerisinde ölebiliyor. Boşu boşuna arada ciddi bir fiyat farkı yok yani.
İkisi eş değer üniteler. C1200 biraz daha iyi hatta.Beyazdan çektik 1 tane. İyi mi yaptık acaba? Corsair Rmx bekliyordum ama düşmüyor bir türlü. İş yapar herhalde bu da.
ATX 3.0 bu. Sıkıntılı. Tercih etmezdim.
HB olanda bilgisi yok nereden alıcaz :SATX 3.0 bu. Sıkıntılı. Tercih etmezdim.
siyah beyaz arası 5k var normal mi ya bu psularda renk bu kadar fark ediyor mu
saçma sapan renk farkı işte kullanımda hiçbi farkı yok
kullanımda farkı yok tabi biliyorum da biri 7 diğeri 8-9 olsa neyse hani de biri 7 diğeri 12-13k 2 katı sırf beyaz diye garip geldi