vallahi bugunum sadece psu bakmakla geçti tam da bu aralıkta bi kaç dakikayla kaçırmak koyuyor..hocam sayfayı kontrol edin ara ara ben o şekilde aldım...
vallahi bugunum sadece psu bakmakla geçti tam da bu aralıkta bi kaç dakikayla kaçırmak koyuyor..hocam sayfayı kontrol edin ara ara ben o şekilde aldım...
Watt olarak yetiyorsa öyle bir hata yapma sakın. Core reactor serisi muazzam kaliteli, gerek iç yapı olarak gerek sessizlik olarak.Beyler bende Xpg Core Reactor var, geri iade edip Nzxt C1200 alayım mı?
Hocam, ben satın aldım az önce maalesef. İptal edeyim mi siparişi?Watt olarak yetiyorsa öyle bir hata yapma sakın. Core reactor serisi muazzam kaliteli, gerek iç yapı olarak gerek sessizlik olarak.
Elindeki ne tam olarak önce onu söylesen daha iyi olacakHocam, ben satın aldım az önce maalesef. İptal edeyim mi siparişi?
Xpg Core Reactor II var hocam 1200w.Elindeki ne tam olarak önce onu söylesen daha iyi olacak
Bas iptali dostum, daha iyi falan değil C1200 emin ol.Xpg Core Reactor II var hocam 1200w.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bana Nzxt C1200 daha iyi dediler ondan dolayı sipariş geçtim, iptal edeyim mi?
Hocam, başka forumlarda Nzxt daha iyi iç bileşene sahip olabilir falan dedikleri için arada kaldım. Nzxt daha iyi diyorlar kısaca.Bas iptali dostum, daha iyi falan değil C1200 emin ol.
rev 3 1000w aldım aşırı pişman çok sesliÇalışır neden çalışmasın. ENERMAX genel olarak fan eğrilerini sert ayarlıyor. Bir de Rev. III'de illaki fiyatına göre kısılmalarda mevcut.
Kesinlikle hocam, dfx 1350w pert olduktan sonra bu modeli aldım, kesinlikle fan profili Yusuf hocamın dediği gibi agresif, dfx modelinde ise dust free olayı yüzünden fanlar ters yönde yüksek devirde dönüyordu belirli zaman aralığında, enermax fan olayını cidden çözmelirev 3 1000w aldım aşırı pişman çok sesli
biraz bütçe ayırabilirsem psu değişicem aşırı rahatsız ediyor. ikinci el satabilcek miyim o da varKesinlikle hocam, dfx 1350w pert olduktan sonra bu modeli aldım, kesinlikle fan profili Yusuf hocamın dediği gibi agresif, dfx modelinde ise dust free olayı yüzünden fanlar ters yönde yüksek devirde dönüyordu belirli zaman aralığında, enermax fan olayını cidden çözmeli