talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,061
Orada 7 kysa internette 5k'dır sen orada dene ayağına en uygun olan tabanı bulup internetten alBu gün ekonomik ürünler yoktu hep 7 8klık kaldı
Orada 7 kysa internette 5k'dır sen orada dene ayağına en uygun olan tabanı bulup internetten alBu gün ekonomik ürünler yoktu hep 7 8klık kaldı
nikeda kaçırlırmaz fırsat reyonunda krampon bakıyodum fiyatlar>3.5k-6k-17k-8k-9kÜlkede her şey çok pahalı artık 6 bin lira ayakkabı görünce bile şaşırılmıyor hiç ama çok zenginde değilsen ayakkabıya 6 bin liramı verilir herşeyden önce hocam ya git kral güzel bi mont al atıyorum o paraya uzun uzun yıllar giy en kral ayakkabı olsa ne yazar 3 5 ay 6 ay her türlü perti çıkıyor zaten bu kadar bütçe kasmak çok saçma bence
Nike Mercurial Vapor 16 Club Ic Erkek Siyah Halı Saha Kramponu intersportnikeda kaçırlırmaz fırsat reyonunda krampon bakıyodum fiyatlar>3.5k-6k-17k-8k-9k
İntersportta işte mesela hala daha gayet fiyatlar çok uygun bende en uygununu attım gördüğümyok kral fiyatlar çok uçmuş bazıları ucuz bazıları çok pahalı intersportta bi model beğendim akşam alayım onu
adidas Copa Pure 2 Club Fg Erkek Siyah Çim Saha Kramponu intersportİntersportta işte mesela hala daha gayet fiyatlar çok uygun bende en uygununu attım gördüğüm
İntersportta işte mesela hala daha gayet fiyatlar çok uygun bende en uygununu attım gördüğüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
adidas Copa Pure 2 Club Fg Erkek Siyah Çim Saha Kramponu intersport
Buda güzel ama genede baya gereksiz masraf hocam bence al adidası yarıdan az fiyatına neyine yetmiyo![]()
Nike Mercurial Superfly 10 Club Erkek Turuncu Çim Saha Kramponu
Intersport'ta Nike Mercurial Superfly 10 Club Erkek Turuncu Çim Saha Kramponu modelini keşfet. Sporda en iyisi sen ol!www.intersport.com.tr
Obaa 46mı giyiyonAyağıma sığmayacak ayakkabı![]()
nike tr kapalı değilmi? bir kaç yıldır sipariş tr ye olmuyordu sankinikeda kaçırlırmaz fırsat reyonunda krampon bakıyodum fiyatlar>3.5k-6k-17k-8k-9k
Türkiye gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin Türkiye’deki tüketicilerimizin alışveriş deneyimine etkisini incelemeye devam ediyoruz. Bu süreçte Nike olarak tüketicilerimize siparişlerinin sorunsuz bir şekilde ve zamanında ulaşmasını garanti edemediğimiz için maalesef Türkiye’den verilen online siparişleri şu an için askıya almak durumundayız.nike tr kapalı değilmi? bir kaç yıldır sipariş tr ye olmuyordu sanki
Eskişehir esparkta var ayrıca veya ve özdilek avmdede var kendi şubeleri kapatıldı bildiğim kadarıyla ama avmlerde hala açıknike tr kapalı değilmi? bir kaç yıldır sipariş tr ye olmuyordu sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin Türkiye’deki tüketicilerimizin alışveriş deneyimine etkisini incelemeye devam ediyoruz. Bu süreçte Nike olarak tüketicilerimize siparişlerinin sorunsuz bir şekilde ve zamanında ulaşmasını garanti edemediğimiz için maalesef Türkiye’den verilen online siparişleri şu an için askıya almak durumundayız.
45 giyiyorum ama dar kalıp o krampon ayrıca diğerinide inceledim f50 modelinde karar kıldımObaa 46mı giyiyon