1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi

Arkadaşlar Honda civic fd6 kullanıyorum. Benim için sorunsuzluk 1. sırada yer alıyor bu bütçede civic fc5 kasalar çıkıyor sedan bir araba almak istiyorum km 100-150bin arası okeyim. En mantıklı seçim ne olur yardımlarınızı bekliyorum.
corolla hoştur

Hocam 1.6 eco elegance civic öneriyorlar veya 1.6 corolla ne diyorsun
1.6 eco vardı, cvtden dolayı bayıyor araba. uzun yolda sollamaya çıktıktan 1-2sn sonra hızlanmaya başlıyor. deviri yükseltmek için bekliyor. tüp harici artısı yok gibi bişey.

Arkadaşlar Honda civic fd6 kullanıyorum. Benim için sorunsuzluk 1. sırada yer alıyor bu bütçede civic fc5 kasalar çıkıyor sedan bir araba almak istiyorum km 100-150bin arası okeyim. En mantıklı seçim ne olur yardımlarınızı bekliyorum.
FC5 eğer vtec 1.5 leri 182 beygir olanları alacaksan alalabilirisin hocam yoksa diğer motorlar gitmiyor. Kendimde FC5 ve Corolla arasında kalmıştım 1.8 Corolla Hybrid i tercih ettim iyiki bunu tercih etmişim diyorum. Corollayı almadan önce civic bakmıştım 1.6 benzinliydi gerçekten gitmiyor. Ama 1.5 vtecler alınır.

Megane 4

Ne alırsan al sorunsuz kroniksiz araba al, çoğu japondur.

Hocam civic 1.6 eco elagance bakıyordum kaput sallanmaması ve gitmiyor diyorlar o yüzden 1.5 182bg olanlara baktım onların da fiyatları yüksek corolla 1.6 2018 lere falan bakıyorum ama hep bir honda içimde var
Içindekini almanı öneririm corolla aldıktan sonra aklında acaba honda mı alsaydım diye düşünme

City

Yorumları okumadan elentra 2023 almanı öneririm. Sorunsuz motor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri