Neler Yeni

1 Milyon 200 Bin TL araba önerisi.

Yasarm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yaşar
BMW düşünmüyorum. Yine de çok teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam elektriklide alabilirsin öğrenciysen ekonomik olur
Elektrikli araçlara çok sıcak bakamıyorum. Hangi model elektrikli araçları önerirsiniz?

Audi A4 al geç
Araba 10 yaşına girdiği için çok sıcak bakamadım. Daha yeni arabalar düşünüyorum. Yine de teşekkür ederim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,955
İsim
Hacı
Corolla hybrid.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
uğur

Elektrikli araçlara çok sıcak bakamıyorum. Hangi model elektrikli araçları önerirsiniz?

Araba 10 yaşına girdiği için çok sıcak bakamadım. Daha yeni arabalar düşünüyorum. Yine de teşekkür ederim.
Byd dolphin sıfır alınabilir cin arabaları olarak skywell mg zs ev gibi şeyler olabilir

Teslada olabilir standart rage 1.7 falan ama kredi cıkıyor

Shix2x

80+ Bronze
Byd dolphin sıfır alınabilir cin arabaları olarak skywell mg zs ev gibi şeyler olabilir

Teslada olabilir standart rage 1.7 falan ama kredi cıkıyor
1.2m dan nereye ciktin

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet

kendim 2023 1.5 corolla flame x-pack kullanıyorum. iç dış görünüş olarak harika araç. Benimki ortalama 6.5 lt/100 km yakıyor. Hybrid olanları ise 3.5 lt/100km yakıyor. Tavsiye ederim.

Deepnise

80+
Subaru impreza

Güncel, temiz bulmak çok zor gerçi o bütçe için.

Son düzenleme:

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Burak
audi a3 2017-2018 bulursun donanımı zayıf ama kaliteli

asko56

80+ Silver
Selamlar. Üniversite okuyan bir gencim. Yurtta kalmak yerine okula git gel yaptığım için günde ortalama 120 km yol gideceğim. Öğrenci olduğum için aşırı fazla benzin parası harcamak istemiyorum. Konfor ve masraf benim için birinci planda ancak genç olduğum içinde bir yandan gözüme hoş gelen bir araba almak istiyorum. Bu fiyat bandında Corolla önerenler oldu ancak benim gözüme çok genç arabası gibi gelmediği için almak istemedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Ek olarak kendi aklımdan geçirdiğim arabaları örnek vermek istiyorum ki size fikrimi daha net anlatabileyim:
1: Skoda Fabia
2: Honda Civic 2020
3: Pugeot 2008 ( Araba pugeot olduğundan kalitesinin çok iyi olmadığını çabuk dağılabilcek bir araç olduğunu söylediler)
4: Toyota C-HR ( Bir kaç yerde donanım zayıflığı olduğunu okudum kafamı karıştırdı)
5: Ford Focus Hatchback

Bunlar dışında her türlü önerinize açığım, arabalar konusunda aşırı teknik bilgi sahip olmadığım için bilgileriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler.

sıfır hundai i20 1.0 motor az yakar ve en azındna sıfır 5 yıl garantiniz olur

1739132777824.png

Canx72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Selamlar. Üniversite okuyan bir gencim. Yurtta kalmak yerine okula git gel yaptığım için günde ortalama 120 km yol gideceğim. Öğrenci olduğum için aşırı fazla benzin parası harcamak istemiyorum. Konfor ve masraf benim için birinci planda ancak genç olduğum içinde bir yandan gözüme hoş gelen bir araba almak istiyorum. Bu fiyat bandında Corolla önerenler oldu ancak benim gözüme çok genç arabası gibi gelmediği için almak istemedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Ek olarak kendi aklımdan geçirdiğim arabaları örnek vermek istiyorum ki size fikrimi daha net anlatabileyim:
1: Skoda Fabia
2: Honda Civic 2020
3: Pugeot 2008 ( Araba pugeot olduğundan kalitesinin çok iyi olmadığını çabuk dağılabilcek bir araç olduğunu söylediler)
4: Toyota C-HR ( Bir kaç yerde donanım zayıflığı olduğunu okudum kafamı karıştırdı)
5: Ford Focus Hatchback

Bunlar dışında her türlü önerinize açığım, arabalar konusunda aşırı teknik bilgi sahip olmadığım için bilgileriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler.
Dediğin bütçede çok iyi arabalar alabilirsin sanayi ile akraba olmak istemiyorsan bmw tercih etme bu paraya anca 2017 ve altı bulursun onlarda km yüksektir.
Başta az yakmasını ve kaliteli motor istiyorsan renault 1.5 dci motoru çok iyi dünya üzerinde zaten kanıtlanmış bir motor hem az yakar hem de fazla sorun çıkarmaz (bizde ki araç qashqai 1.5 ondan da biliyorum)
renault megane 4 bence hem aile hem de genç arabası dış görünüş olarak ta çok iyi araba zaten. İnceleme videolarına bak megane 4 icon (dolu paketi) alabilirsin bunların bazılarında opsiyon olarak sunroof’lu da bulabilirsin ama onlar bir tık km yüksektir diğer türlü dolu paket orta paket (touch) km düşük hasarsız boyasız bulabilirsin zaten 2.eli hızlı olan bir araba özellikle beyazı ama megane alırsan beyaz almamaya çalış biraz şirket arabası gibi duruyorlar çünkü :)
(YouTube araç önerilirini izlemeyi unutma)

Bu arada diğer hesabım kayıp ettim bunu açtım 😁

eneskaya6

80+ Silver
7/8 10 yaşında almana binmeyip böyle tenekelere binmeyi tercih etmeyin artık.

Şu kazada 3 kişi öldü bu araba bmw mercedes audi olsaydı 1 kişi ölmeyecekti şimdi onların eceli mı geldi araba mı teneke?

Karar sizin hocam ailenle giderken böyle bi kazada cenaze evine dönebilir insan he gidip sağlam araba alınca da ölüyor insan ölmüyor değil ama ihtimaller ortada.

reno megane pejo vs tavsiye eden arkadaşlara selamlar

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,772
İsim
Yavuz
Kesinlikle civic.

Top Bottom