%60-65'lik Klavye Önerisi

MeRTTS

80+
Reaksiyon skoru
2
2500-3000 TL bütçem var. Hem fps hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. Mümkünse kroniği olmasın. Önerileriniz nedir?

f1-f12 tuşlarını kullanacak mısın bunu iyice düşün eğer 75lik klavye lazımsa öneririm

2500-3000 TL bütçem var. Hem fps hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. Mümkünse kroniği olmasın. Önerileriniz nedir?

2600'e alınabilicek güzel ürünlerden.

2600'e alınabilicek güzel ürünlerden.
Hocam bu modeli biliyorum ancak övende gömende fazla cihazı. Sizin bildiğiniz bir kroniği var mı?

Hocam bu modeli biliyorum ancak övende gömende fazla cihazı. Sizin bildiğiniz bir kroniği var mı?
Bende kitsune modeli vardı yani ilk part üretimi kasası çok ses çıkarıyordu ve çok kaliteli değildi fakat sonradan yani son part üretilen siyah rengini aldığımda bunun çözüldüğünü ve herhangi bir sorununun olmadığını gördüm ben çok severek kullaniyorum elimde 3 adet var ciela, kitsune, siyah olmak üzere.

Normalde f tuşlarıyla çok işim olcagini sanmiyorum ancak öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.
sana şöyle diyeyim bende en başta 60 lık alırken senin gibi düşünüyordum diyorrdum ne gerek var abi ne oynuyoruz da kullanıcaz ama gerçekten işine yarıyor insan bi arıyor f tuşlarını öneri olarakta :

https://forum.donanimarsivi.com/kon...araya-deger-mi-baska-oneriniz-var-mi.1230331/

ben böyle bir konu açtım buradan da bakabilirsin insanlarda güzel eşyler önerdi türkçe klavye ingilizce klavye ben şahsen araştırdıktan sonra gameraider k1 he almayı tercih ettim şık güzel web tabanı yazılımı var manyetik klavye ve ucuz bence güzel bir f/p klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri