Normalde f tuşlarıyla çok işim olcagini sanmiyorum ancak öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.f1-f12 tuşlarını kullanacak mısın bunu iyice düşün eğer 75lik klavye lazımsa öneririm
2500-3000 TL bütçem var. Hem fps hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. Mümkünse kroniği olmasın. Önerileriniz nedir?
Hocam bu modeli biliyorum ancak övende gömende fazla cihazı. Sizin bildiğiniz bir kroniği var mı?![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
2600'e alınabilicek güzel ürünlerden.
Bende kitsune modeli vardı yani ilk part üretimi kasası çok ses çıkarıyordu ve çok kaliteli değildi fakat sonradan yani son part üretilen siyah rengini aldığımda bunun çözüldüğünü ve herhangi bir sorununun olmadığını gördüm ben çok severek kullaniyorum elimde 3 adet var ciela, kitsune, siyah olmak üzere.Hocam bu modeli biliyorum ancak övende gömende fazla cihazı. Sizin bildiğiniz bir kroniği var mı?
sana şöyle diyeyim bende en başta 60 lık alırken senin gibi düşünüyordum diyorrdum ne gerek var abi ne oynuyoruz da kullanıcaz ama gerçekten işine yarıyor insan bi arıyor f tuşlarını öneri olarakta :Normalde f tuşlarıyla çok işim olcagini sanmiyorum ancak öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.