Moza R5 İçin Direksiyon Standı Önerisi

Afacan Dennis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
175
merhabalar moza R5 İçin monitöre yakın olarak kurabileceğim bir direksiyon standı önerir misiniz? hb den taksitle almayı düşünüyorum cihaz fotolardaki gibi gariban şekilde duruyor sağlam sallanmayan bi stand olursa güzel olur bütçe 12k ya kadar cıkarım

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-28 at 20.41.53.webp
    WhatsApp Image 2026-05-28 at 20.41.53.webp
    168.6 KB · Hit: 57
  • WhatsApp Image 2026-05-28 at 20.40.35.webp
    WhatsApp Image 2026-05-28 at 20.40.35.webp
    375 KB · Hit: 53
merhabalar moza R5 İçin monitöre yakın olarak kurabileceğim bir direksiyon standı önerir misiniz? hb den taksitle almayı düşünüyorum cihaz fotolardaki gibi gariban şekilde duruyor sağlam sallanmayan bi stand olursa güzel olur bütçe 12k ya kadar cıkarım
kokpitli mi istersiniz normal mi?
@Advocate
bir de monitörü çift monitör olarak kullansanız daha iyi olur eğer oledse statik görsellerde kullanmaya içi gidiyor insanın

kokpitli mi istersiniz normal mi?
@Advocate
bir de monitörü çift monitör olarak kullansanız daha iyi olur eğer oledse statik görsellerde kullanmaya içi gidiyor insanın
monitör p27udcm olması lazım kokpitli malesef sığamıcak odama olabildiğince yakın olsam iyi olur monitöre önerinizi bekliyorum

Hocam stand'dan önce sizin ihtiyacınız olan şey monitör. 24" sanırım. Ben monitöre yakın olduğum halde 27" çok ufak geliyordu 34" wide monitöre geçtim çağ atladım resmen. 24" de bir şey göremezsiniz eziyet olur.
Aşağıdaki monitörü önerebilirim.

Hocam stand'dan önce sizin ihtiyacınız olan şey monitör. 24" sanırım. Ben monitöre yakın olduğum halde 27" çok ufak geliyordu 34" wide monitöre geçtim çağ atladım resmen. 24" de bir şey göremezsiniz eziyet olur.
Aşağıdaki monitörü önerebilirim.
bende bu monitör vardı hocam forzanın keyfi çok başka oluyodu bunda iade ettim aşırı büyük geldi odam cok dar. standı bide tv de kullanabilirim ama yinede portatif olması cok önemli benim için

Xboox r38 bulabilirseniz öneririm gayet sağlam bir ürü kendim kullanmaktayım.

bu falan olabilir araştırmak lazım
monitörün 4k olduğu için şiddetle 2. monitörü de 4k 27 inç almanı tavsiye ederim çünkü ölçeklerini eşitlediğinde kesintisiz görüntü sağlayabilir(mouse soldaki monitörden sağdakine geçirdiğinde aynı yerden devam eder) benimki şu an 2k 27 ve 4k 27 olduğu için sağlamıyor
bir de hzsini düşük alma 60 hz falan ,windows yüzünden düşük hzli olanda fps drop giriyor
pahalı gelirse 1 tane bundan aldığında oled monitörünün ömrü 2 sene hatta daha fazla uzayabilir gibi düşünebilirsin burnin riskini bayağı düşürüyor bence

bende bu monitör vardı hocam forzanın keyfi çok başka oluyodu bunda iade ettim aşırı büyük geldi odam cok dar. standı bide tv de kullanabilirim ama yinede portatif olması cok önemli benim için
Yeriniz kısıtlıysa stand da kullanamazsınız ki. Standlar da çok yer kaplıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buna stok bekleyeblirsiniz. En son 4k dan satılıyordu.

bu falan olabilir araştırmak lazım
monitörün 4k olduğu için şiddetle 2. monitörü de 4k 27 inç almanı tavsiye ederim çünkü ölçeklerini eşitlediğinde kesintisiz görüntü sağlayabilir benimki şu an 2k 27 ve 4k 27 olduğu için sağlamıyor
bir de hzsini düşük alma 60 hz falan ,windows yüzünden düşük hzli olanda fps drop giriyor
pahalı gelirse 1 tane bundan aldığında oled monitörünün ömrü 2 sene hatta daha fazla uzayabilir gibi düşünebilirsin burnin riskini bayağı düşürüyor bence
hocam elimde lg gn950b var onu daha satmadım satmayada kıyamadım daha doğrusu fakat ikisini yanyana koydum 60 hz ye düştü cihazlar 60 hz de oyun oynamak bana eziyet bana lg 160 hz asus 240 hz ye kadar cıkıyor 4k da

bana acil lazım gaz fren bastığım anda halıda olsa bile gidiyor cihaz

hocam elimde lg gn950b var onu daha satmadım satmayada kıyamadım daha doğrusu fakat ikisini yanyana koydum 60 hz ye düştü cihazlar 60 hz de oyun oynamak bana eziyet bana lg 160 hz asus 240 hz ye kadar cıkıyor 4k da

ondan oyun oynamanıza gerek yok ben yanına dikey koydum mesela
forumu ondan açsanız daha iyi olur mesela diğerinden video oyun vs

HB de doğru düzgün stand yok. O zaman Xblos R36 v2 ya da R38 alacaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,444
Üyeler
196,961
Son üye
Lucius Artorius Castus
Geri