dfs bilgisayar iyi satıcı fakat bana gönderdigi 7500fte curve optimizer yapamadım autoda kullanıyorumPttAvm olmasa çekicezde.
dfs bilgisayar iyi satıcı fakat bana gönderdigi 7500fte curve optimizer yapamadım autoda kullanıyorumPttAvm olmasa çekicezde.
Hocam fobim var yaşadığım bi olaydan dolayı.Yoksa dfs de sorun yok.dfs bilgisayar iyi satıcı fakat bana gönderdigi 7500fte curve optimizer yapamadım autoda kullanıyorum
Garantiden 500 tl bonus alınıyor ama 2 taksit var . Parafta 6 taksit var onda da 200 tl bonus var .
Teşekkürler bilgileriniz için konuya ekleyeceğim.garanti kredi kartı ile alır ve almadan önce Bonus flash dan kampanyaya dahil olursanız 500tl Bonus puan veriyor, halkbank 200tl , Yapı Kredi 300tl puan veriyor
garanti kredi kartı ile alır ve almadan önce Bonus flash dan kampanyaya dahil olursanız 500tl Bonus puan veriyor, halkbank 200tl , Yapı Kredi 300tl puan veriyor
Şu İşlemciyide ESC Yaptılar İyicePTTAVM uygulaması üzerinden, sadece uygulamada geçerli olan "Net10" koduyla ürün başlıktaki fiyata düşüyor. Son 1 yılın en düşük fiyatına çok yakın bir seviyeye iniyor, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
![]()
PTTAVM: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray ( Kutusuz,Fansız)
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray ( Kutusuz,Fansız) yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Ürünü Garanti kredi kartıyla almadan önce BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katılırsanız tam 500 TL Bonus kazanıyorsunuz! Alternatif olarak Yapı Kredi 300 TL, Halkbank ise 200 TL puan avantajı sunuyor.
Hocam strong m4 kule tipi soğutma yeterli olur mu bu işlemciye tam verimlilikte çalışır mıŞu İşlemciyide ESC Yaptılar İyice
10K Yapında Herkes Alsın Mubarek Adamlar![]()