2500 TL Klavye Önerisi

Nerenin tarihine geçmiş bu :D Ben hiçbir kronik sorun yaşamadım görmedim. Ama wraith gibi bir firma kronik sorunlardan bahseden incelemeleri yayınlamıyorsa büyük ayıp etmiş demek ki. Ki yorumları manipule ettiğini çok okudum. :D:D
Senin sorun yaşamaman ürünün kronik olmadığı anlamına gelmez hocam. Forumlarda biraz araştırınca kronik sıkıntıların zirvede olduğu bir klavye olarak görebilirsiniz. Ayrıca ürün sadece Wraith üzerinden satılmıyor, ilk ulugames, trendyol gibi sitelerde satılmaya başladı oradan alınan modellerde kronikti. Haterlık yapıcam diye boş boğaz yapmayın lütfen.

Senin sorun yaşamaman ürünün kronik olmadığı anlamına gelmez hocam. Forumlarda biraz araştırınca kronik sıkıntıların zirvede olduğu bir klavye olarak görebilirsiniz. Ayrıca ürün sadece Wraith üzerinden satılmıyor, ilk ulugames, trendyol gibi sitelerde satılmaya başladı oradan alınan modellerde kronikti. Haterlık yapıcam diye boş boğaz yapmayın lütfen.
Haterlık yapmıyorum. Wraithin linkini atmışım arkadaşa. Asıl sizin gibi her ilana w75 w60 kopyalayan insanların boş boğazlık yaptığını düşünüyorum.

Haterlık yapmıyorum. Wraithin linkini atmışım arkadaşa. Asıl sizin gibi her ilana w75 w60 kopyalayan insanların boş boğazlık yaptığını düşünüyorum.
50'den fazla klavyem ve bir o kadar mouse, mousepad koleksiyonum var. Yani hangi ürünün daha iyi olup olmadığını bizzat deneyimleyip öneriyorum. Belli ki bu forumda yenisin benim sürekli W75 önermediğimi bilmen gerekirdi :D Gelip mad68 öneren adamdan ekipman önerisi almam açıkcası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50'den fazla klavyem ve bir o kadar mouse, mousepad koleksiyonum var. Yani hangi ürünün daha iyi olup olmadığını bizzat deneyimleyip öneriyorum. Belli ki bu forumda yenisin benim sürekli W75 önermediğimi bilmen gerekirdi :D Gelip mad68 öneren adamdan ekipman önerisi almam açıkcası.
Her konuda Wraith haterlığını yapmayı bırakıp adam akıllı önerilerde bulunman daha iyi olacaktır hocam.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her konuda Wraith haterlığını yapmayı bırakıp adam akıllı önerilerde bulunman daha iyi olacaktır hocam.
Zaten size öneri yapmıyorum. Bunu da nereden çıkardınız paşam? Siz yine de haddinizi bilin her önünüze gelene çift dalmayın. :)

Bu oem çöplüğünde sorunsuz diyebiliceğiniz model sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Tabi Wraith gibi Gameraider gibi yerel markalar globale düşmedikleri için rezillikleri çok göze çarpmıyor tabi. Belli fiyat bandına kadar sorun yaşamadan kullanabileceğiniz model sayısı çok azdır biliyorsunuzdur. Malum 50 miydi? Aa evet 50 klavyeniz varmış bilirsiniz :D

Wraith gibi Gameraider gibi yerel markalar globale düşmedikleri için rezillikleri çok göze çarpmıyor tabi.
Wraith ürünlerini Japonya, Çin ve bazı avrupa ülkelerindeki gaming marketlerinde karşılaşmanız mümkün. Siz bu markaları Logitech, Razer gibi milyarlarca dolara sahip şirketler mi sanıyorsunuz?

Ha bu arada bana ekipman öneremezsiniz zaten, önerdiğiniz kişilerede düzgün şeyler önerin. Nacizane tavsiyemdir..

Wraith ürünlerini Japonya, Çin ve bazı avrupa ülkelerindeki gaming marketlerinde karşılaşmanız mümkün. Siz bu markaları Logitech, Razer gibi milyarlarca dolara sahip şirketler mi sanıyorsunuz?

Ha bu arada bana ekipman öneremezsiniz zaten, önerdiğiniz kişilerede düzgün şeyler önerin. Nacizane tavsiyemdir..
Sizin gibi birisinden tavsiye almam. Keza ayda 4 klavye değiştirip klavyelerle ilgili düzgün muhakeme yapamayan arkadaşlarımda var. Klavyelerin nerede ne şekilde üretildiğinden haberimde var. Düzgün şeyler öneriyorum. w75 w60 yazmadığım için affedin. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri