Adam tesisat kurmuş usta..
Ya bence 7-8 bile bir koltuk için fazla ancak elimde ofis koltuğu var hem kırık hem bozuk artık beni bırak diye yalvarıyor yaslanamamaktan belim kopacak duruma geldi bu yaşta fıtık olacağız yakın zamanda uyguna çözmem gerek hawk serisi içerisinde fabdan daha çok sevdiğim bir model indirime gireceğini görünce sormak istedim ancak dediğin gibi o fiyata düşmüyormuş.Bence bu koltuklar 7-8 bandına gelmeden alınmaz. O fiyatlara da düşüreceklerini sanmıyorum
Evet arkadaşıma aynı renk aynı modelinden aldırdım oda aşırı memnun bende yakın zamanda düşünüyorum ama bu fiyatlarla biraz zorAktif kullanıyorum koltuk güzel bu arada
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-360mm-islemci-sivi-sogutucu-2-999tl.1231884/ bu fiyata düştü yakın zamanda bilmiyorum kiPrime LC 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu (90RC0101-B0EAY0)
bu kaça düşse alınır ya da alınır mı? bu
Vatanın yaptığı okyanusta bir damla su gibi bir indirim. Kaç tane alabilen var oradan Allah aşkına. Şu vatan pc olayı kadar abartılan başka bir şey yok. Herkesin dilinde bir vatan pc saçmalığı. Eğer sık yapsa ve herkes alsaydı zaten sıcak fırsatlarda açılan ram konularının hiti 10k olmazdıNiye öyle dedin vatan yaptı o çılgınlığı geçen ay![]()
Ben 8'e almıştım geçen seneEvet arkadaşıma aynı renk aynı modelinden aldırdım oda aşırı memnun bende yakın zamanda düşünüyorum ama bu fiyatlarla biraz zor
İmkansız 100k olması bununyap şunu 100k faydalansın insanlar![]()
El Capitan | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
El Capitan | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
https://forum.donanimarsivi.com/kon...koltugu-kirmizi-siyah9024tl-9-taksit.1232132/ özellikle fame istiyorumsa mevzu bilemem ama xdrivelarda indirim var yüzde5 ekstra kupon bir çok modelide indirimde ve 9 taksit.Adam tesisat kurmuş usta..
e pek bir indirim yokmuş boşuna heveslenmişim. 8-9 bandına inse bi şekil düşünebilirdim.. Teşekkürler
Ya bence 7-8 bile bir koltuk için fazla ancak elimde ofis koltuğu var hem kırık hem bozuk artık beni bırak diye yalvarıyor yaslanamamaktan belim kopacak duruma geldi bu yaşta fıtık olacağız yakın zamanda uyguna çözmem gerek hawk serisi içerisinde fabdan daha çok sevdiğim bir model indirime gireceğini görünce sormak istedim ancak dediğin gibi o fiyata düşmüyormuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet arkadaşıma aynı renk aynı modelinden aldırdım oda aşırı memnun bende yakın zamanda düşünüyorum ama bu fiyatlarla biraz zor
Çevremde farklı marka kullanana denk gelmedim genelde herkes Hawk kullanıyor, beni de tasarımı vs olsun biraz çekiyor açıkcası. Diğer markalara soğuk değilim ancak çevremde oyuncu koltuğu kullanan kişilerin neredeyse hepsi hawk kullanıyorlar ve övüyor, öneriyorlar. O yüzden hawk alırsam herhangi bir pişmanlığım olmayacağını düşünüyorum.https://forum.donanimarsivi.com/kon...koltugu-kirmizi-siyah9024tl-9-taksit.1232132/ özellikle fame istiyorumsa mevzu bilemem ama xdrivelarda indirim var yüzde5 ekstra kupon bir çok modelide indirimde ve 9 taksit.
Hayal de mi kurmayalımİmkansız 100k olması bunun![]()
konuya bak istersen HAWK ta oturmak tahta üstüne oturmak gibi diyen varÇevremde farklı marka kullanana denk gelmedim genelde herkes Hawk kullanıyor, beni de tasarımı vs olsun biraz çekiyor açıkcası. Diğer markalara soğuk değilim ancak çevremde oyuncu koltuğu kullanan kişilerin neredeyse hepsi hawk kullanıyorlar ve övüyor, öneriyorlar. O yüzden hawk alırsam herhangi bir pişmanlığım olmayacağını düşünüyorum.
Ancak fiyatı hiçte kötü değilmiş.