Çözüldü✓ 9700x Oyunlarda 90-95 Derece

Ekler

• 1000062664.webp
    1000062664.webp
    875.7 KB · Hit: 43
Uygunsuz davranış
@Ou-Sama Ooo güzel tüm cahiller toplandıysa okumanız olmadığı için video bırakıyorum buraya. Görsellerle anlatmış adamlar sizler için büyük hizmet :D:D
Abisi benim bunu bilmediğimi nereden çıkarttın da bunu bana attın, zihinsel sorunların mı var? Kim dedi heatpipe ın içinde faz değişimli sıvı yok diye, adam gaz yok demiş buna güldüm, içerisinde gaz olduğunu biliyoruz zaten beni tanımıyor gelmiş cahil diyor haddsiz 🐕

Ekstra fan ekledim ful devirde 9 derece fark etti
Soğutucun kaliteli, tek sebebi kasa içi havalandırma. Püfür püfür havalanan bir kasa satın al. Mümkünse akvaryum olmasın.

kasanın yan camını çıkardıktan sonra baya fark etti , muhtemelen sıcak hava içeride boğuluyordu zaten kasanın diğer yanı duvar, sabah 65 derece ekran kartı 93 derece işlemci ile oynadığım arc raidersi şu an 56 derece ekran kartı , 64 derece işlemciyle oynuyorum eyvallah hepinize
kankam işlemci soğutucunda boşlukmu var blokla fan aarası fotoda öyle çıkmış birde öndeki fan içeri hava alıyor dimi

kankam işlemci soğutucunda boşlukmu var blokla fan aarası fotoda öyle çıkmış birde öndeki fan içeri hava alıyor dimi
boşluk yok kasanın tamamı gözüksün diye yandan çektiğim için öyle durmuş , kasanın önü kapalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra fan ekledim ful devirde 9 derece fark etti
yapıyorum atarım sonucu

Abisi benim bunu bilmediğimi nereden çıkarttın da bunu bana attın, zihinsel sorunların mı var? Kim dedi heatpipe ın içinde faz değişimli sıvı yok diye, adam gaz yok demiş buna güldüm, içerisinde gaz olduğunu biliyoruz zaten beni tanımıyor gelmiş cahil diyor haddsiz 🐕
Zaten benim mesajımı alıntıladığın kısım için atmadım onu. Bugün iyi hasat verdiniz abisiii.

Son düzenleme:
İşlemci klostrofobik olmuş o kasada en yakın zamanda kasa değiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,600
Üyeler
197,002
Son üye
yigit1x
Geri