Gayet iyi de bide degimi yap karşılaştıralım sıcaklık degerlerinisabah r23 testi yaptım 22575 puan multi core
Gayet iyi de bide degimi yap karşılaştıralım sıcaklık degerlerinisabah r23 testi yaptım 22575 puan multi core
Ben minimum o kadar görüyorum onlaHarbiden yuh, 65 üstü görmemek ne 9800x3d ile
SallanışBen minimum o kadar görüyorum onla
Ekstra fan ekledim ful devirde 9 derece fark ettiGayet iyi de bide degimi yap karşılaştıralım sıcaklık degerlerini
Abisi benim bunu bilmediğimi nereden çıkarttın da bunu bana attın, zihinsel sorunların mı var? Kim dedi heatpipe ın içinde faz değişimli sıvı yok diye, adam gaz yok demiş buna güldüm, içerisinde gaz olduğunu biliyoruz zaten beni tanımıyor gelmiş cahil diyor haddsiz@Ou-Sama Ooo güzel tüm cahiller toplandıysa okumanız olmadığı için video bırakıyorum buraya. Görsellerle anlatmış adamlar sizler için büyük hizmet![]()
Soğutucun kaliteli, tek sebebi kasa içi havalandırma. Püfür püfür havalanan bir kasa satın al. Mümkünse akvaryum olmasın.Ekstra fan ekledim ful devirde 9 derece fark etti
kankam işlemci soğutucunda boşlukmu var blokla fan aarası fotoda öyle çıkmış birde öndeki fan içeri hava alıyor dimikasanın yan camını çıkardıktan sonra baya fark etti , muhtemelen sıcak hava içeride boğuluyordu zaten kasanın diğer yanı duvar, sabah 65 derece ekran kartı 93 derece işlemci ile oynadığım arc raidersi şu an 56 derece ekran kartı , 64 derece işlemciyle oynuyorum eyvallah hepinize
Hangi soğutucuyu kullanıyorsun?valla hocam forza cyperpunkta 55 dereceyi gecmiyor islemci
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
(undervolt yapilmamis hali ) stock halde boyle
boşluk yok kasanın tamamı gözüksün diye yandan çektiğim için öyle durmuş , kasanın önü kapalıkankam işlemci soğutucunda boşlukmu var blokla fan aarası fotoda öyle çıkmış birde öndeki fan içeri hava alıyor dimi
yapıyorum atarım sonucuEkstra fan ekledim ful devirde 9 derece fark etti
oha be baya etki etmişEkstra fan ekledim ful devirde 9 derece fark etti
Zaten benim mesajımı alıntıladığın kısım için atmadım onu. Bugün iyi hasat verdiniz abisiii.Abisi benim bunu bilmediğimi nereden çıkarttın da bunu bana attın, zihinsel sorunların mı var? Kim dedi heatpipe ın içinde faz değişimli sıvı yok diye, adam gaz yok demiş buna güldüm, içerisinde gaz olduğunu biliyoruz zaten beni tanımıyor gelmiş cahil diyor haddsiz![]()
İşlemci herlade 65w modunda yada tam yüke binmemis