MSI inda vardı ama ben Asus üzerine sistem kurmak istediğim için almadım bu ondan iyi sanırım![]()
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6 bakır borulu var bu sogutuca. Herhangı bır markanın 6 bakır borulu sogutucusu ıle aynı degerlerı alırMSI inda vardı ama ben Asus üzerine sistem kurmak istediğim için almadım bu ondan iyi sanırım
Ürün bu mu ;6 bakır borulu var bu sogutuca. Herhangı bır markanın 6 bakır borulu sogutucusu ıle aynı degerlerı alır
Sana sistemi atsam iyi mi kötü mü diye söylesen olur mu sadece işlemciyi ve SSD yi aldim6 bakır borulu var bu sogutuca. Herhangı bır markanın 6 bakır borulu sogutucusu ıle aynı degerlerı alır
evet buÜrün bu mu ;
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili — 1.299,00 ₺ https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
atın hocamSana sistemi atsam iyi mi kötü mü diye söylesen olur mu sadece işlemciyi ve SSD yi aldim
Atmadan önce bu ürünün aynı modelinin argb hali 1700 TL. Aynı markanın argb olan ama daha ucuz versiyonu varmıevet bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
atın hocam
var ama onda 4 bakir boru var ve fiyat olarak da bu modelden cok ucuz degilAtmadan önce bu ürünün aynı modelinin argb hali 1700 TL. Aynı markanın argb olan ama daha ucuz versiyonu varmı
Argb halli olanlar 4 bakır boru evet yani ya 4 Bakır boru + argb ya da 6 bakır boru argb yokvar ama onda 4 bakir boru var ve fiyat olarak da bu modelden cok ucuz degil
4 değil mi buben uygun fiyatlı diye bunu (spirit) aldım ama alabiliyorsan 120 se lere bak 2 borulu belki işlemci yükseltirsen tekrar soğutucu alma diye
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.249,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com