🔥İndirim MSI Pro B760-P Iı Intel Lga1700 Ddr5 Atx Anakart 4.042 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,073
MSI PRO B760-P II; 12+1+1 fazlı VRM yapısı, 7000 MHz DDR5 desteği, soğutuculu çift M.2 yuvası ve metal takviyeli PCIe 4.0 portu ile geliyor. Donanımsal olarak temel ihtiyaçları karşılayan bir model. Kart şu an son 1 yılın en düşük fiyatına geriledi, İhtiyacı olan değerlendirebilir.

MSI PRO B760-P II; 12+1+1 fazlı VRM yapısı, 7000 MHz DDR5 desteği, soğutuculu çift M.2 yuvası ve metal takviyeli PCIe 4.0 portu ile geliyor. Donanımsal olarak temel ihtiyaçları karşılayan bir model. Kart şu an son 1 yılın en düşük fiyatına geriledi, İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Keşke ölü soket olmasa fiyatı mükemmel

Ddr4 bende arıyorum

Buna usb portu koymayı mı unutmuşlar bu ne 5 tane usb

Am4 te ddr4 ve ddr5 ramler çalışabilen işlemci yok ddr4 ile çalışabilen en kuvvetli işlemci hala intel de ve ölü soket te

Keşke ölü soket olmasa fiyatı mükemmel
1700 nasıl ölü soket oluyor anlamadım. Gayet de iyi güncel konfigürasyınlar yapılabilir. Bu tür keskin söylemler, bu işten anlamayanların kafasını daha çok karıştırıyor. Size göre ölü olmayan soket nedir ve fiyatları ne civarda?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ölü soket derken nasıl hocam anlamadım
Şöyle söyleyeyim hocam; bu mantıkla geçen sene çıkan iPhone 16 da ölü telefon. Siz aldırmayın böyle desteksiz yazanları. Gayet de iyi platformdur 1700.

muhtemelen 2 basamaklı sayıyı kafasında çarpamaz, salisede milyarlarca işlemi yapan intel işlemciye ölü diyebiliyor :) kimin yaşadığı su götürmez gerçek :)
sen de yazıyı aynı renkte yazamıyon onu napalım :kekw:

DDR4 olsa anında stoğu biter saldırırlar ama bu anakartı DDR5 almak çok saçma, DDR5 kullanacaksan B860 alırsın Core Ultra işlemcilerle keyfine bakarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri