Android Guild Master Tester Lazım (Herkes Katılabilir - Playstore)

ShiroGin

80+
Reaksiyon skoru
191
Merhabalar, Beni Area 81 oyunundan tanıyor olabilirsiniz, Daha öncede buradaki arkadaşlarımızın sayesinde Oyunumun Test aşamasını geçmiş ve başarılı bir şekilde yayınlamıştım, Bir oyun daha yapıyorum ve 14 günlük test sürecine girdi.

İsterseniz tester olarak oyunu erken erişimde test edebileceksiniz, ve aynı zamanda Area 81 de yaptığım gibi Test eden emeği geçen arkadaşlarımızı Jenerik-Credit bölümüne tek tek istediği isim veya lakapla ekleyeceğim. Şimdiden Teşekkür ederim.

İletişim için buraya yazabilirsiniz ben size donanım arşiv dm sistemiyle yazarım, veya doğrudan sizde bana yazabilirsiniz katılım çok basit 30 saniyede anlatırım.

Oyunu İnsta gibi sosyal medya serisi olarak tek tek video hazırlayarak anlatıyorum 30 günde tamamlamaya çalışıyorum Yapım aşamasıyla ilgileniyorsanız: https://www.instagram.com/shirokinstudio/
Oyun Özeti: Lonca Üstadısınız köy-kasaba-şehir-soylu bölgesi-kraliyet bölgesi, gibi aşama aşama yükseliyorsunuz, amaç müşteriler geliyor onlardan görev alıyorsunuz, Maceracılar geliyor aldığınız görevleri ya onlara veriyorsunuz freelancer gibi çalıştırıyorsunuz yada maceracıları ikna edip loncanıza kiralık ücretleriyle katıyorsunuz, isimlerini değiştirebiliyorsunuz gibi faktörler. şuanda test aşamasındayım daha oyunun orta sistemi oluşuyor.

Oyunun görseli:
1780510160683.webp

Son düzenleme:
AI dan ne kadar yardım alıyorsun bu projeyi yaparken yada aldın

AI dan ne kadar yardım alıyorsun bu projeyi yaparken yada aldın
Görseller tamamen AI, kodlama benim, Daha önce Area 81 diye projem vardı kardeşim grafik tasarımcı 8 ayda oradan tecrübe kazandım, Oyun Yaparken tek sorun asset artık benim için oyun çıkarmamda çünkü tecrübeliyim ama kardeşim işte çalışıyor görsel üretemiyor Areadaki gibi o yüzden bu seride 30 günde yapmak veya Tek başıma İndie Game Studio olarak oyunu çıkarmam için Görselleri AI dan ürettim.

Proje Unityden C# dilinde yapıldı.
görseller Chatgpt ile yapıldı.
Herhangi bir entegre Unity AI veya Claude gibi sistem yok.

Görseller tamamen AI, kodlama benim, Daha önce Area 81 diye projem vardı kardeşim grafik tasarımcı 8 ayda oradan tecrübe kazandım, Oyun Yaparken tek sorun asset artık benim için oyun çıkarmamda çünkü tecrübeliyim ama kardeşim işte çalışıyor görsel üretemiyor Areadaki gibi o yüzden bu seride 30 günde yapmak veya Tek başıma İndie Game Studio olarak oyunu çıkarmam için Görselleri AI dan ürettim.

Proje Unityden C# dilinde yapıldı.
görseller Chatgpt ile yapıldı.
Herhangi bir entegre Unity AI veya Claude gibi sistem yok.
kodları ne kadar sürede öğrendin daha önce deneyimin var mıydı area 81i gördüm yine burada paylamıştın

kodları ne kadar sürede öğrendin daha önce deneyimin var mıydı area 81i gördüm yine burada paylamıştın
Hayır 0 dan öğrendim, kısa bir hayat hikayesi geçeyim ashjklashkja 2025 DGS'ye girdim 3.5k yaptım dgs yks gibi değil 3.5k = yks 50k sıralama gibi düşün, Bilgisayar mühendisliği istiyordum ilk 1k ya girmek istedim dgsde yapamadım, bende temmuz 20 yani o sınavdan beri kodlama yapıyorum baktım akademik yönde yapamıyorum mezun senemdi zaten o yüzden doğrudan kodlamaya yöneldim neredeyse 1 yıl oldu o günden beri kodlama yapmam, Area 81 de tek developer benim çizer de kardeşim, onda da silahlar ve düşmanlar gibi bazı kısımlar AI oyun genel olarak AI + Pro art karışımı, kodlamayı, Kavax, BerkaProd, Kağan gibi youtube kanallarından öğrenmiştim, "bir avuç bilgi" adlı kanaldan ilk defa tower defence sisteminin temelini öğrenmiştim güzel bir ufak seri yapmıştı oradan gaz alıp, AI ile de aylarca konuşa konuşa sistem kurmayı öğrendim, Şuan kendimi bir şirkette çalışmadığım için statü olarak konumlandırmam doğru olmaz ama Mid Level düzeyiyim diyebilirim.

Merhabalar, Beni Area 81 oyunundan tanıyor olabilirsiniz, Daha öncede buradaki arkadaşlarımızın sayesinde Oyunumun Test aşamasını geçmiş ve başarılı bir şekilde yayınlamıştım, Güncel olarak bir oyun daha yapıyorum ve 14 günlük test sürecine girdi Daha önce kayıtlı olan arkadaşlarımız varsa Area 81 den bana e posta atıp kayıtlı oldularsa artık e postalarına gerek yok dmden yazsınlar doğrudan link atacağım Tester olarak oyunu erken erişimde test edebilecekler, ve aynı zamanda Area 81 de yaptığım gibi Test eden emeği geçen arkadaşlarımızı Jenerik-Credit bölümüne tek tek istediği isim veya lakapla ekleyeceğim. Şimdiden Teşekkür ederim. Oyunu İnsta gibi sosyal medya serisi olarak tek tek video hazırlayarak anlatıyorum 30 günde tamamlamaya çalışıyorum Yapım aşamasıyla ilgileniyorsanız: https://www.instagram.com/shirokinstudio/

Oyun Özeti: Lonca Üstadısınız köy-kasaba-şehir-soylu bölgesi-kraliyet bölgesi, gibi aşama aşama yükseliyorsunuz, amaç müşteriler geliyor onlardan görev alıyorsunuz, Maceracılar geliyor aldığınız görevleri ya onlara veriyorsunuz freelancer gibi çalıştırıyorsunuz yada maceracıları ikna edip loncanıza kiralık ücretleriyle katıyorsunuz, isimlerini değiştirebiliyorsunuz gibi faktörler. şuanda test aşamasındayım daha oyunun orta sistemi oluşuyor.

İletişim için buraya yazabilirsiniz ben size donanım arşiv dm sistemiyle yazarım, veya doğrudan sizde bana yazabilirsiniz katılım çok basit 30 saniyede anlatırım.

Oyunun görseli:
Alıntıyı görüntüle
tiktoktada paylaşsanız videoları daha fazla kitleye ulasabilir

Son düzenleme:
Hayır 0 dan öğrendim, kısa bir hayat hikayesi geçeyim ashjklashkja 2025 DGS'ye girdim 3.5k yaptım dgs yks gibi değil 3.5k = yks 50k sıralama gibi düşün, Bilgisayar mühendisliği istiyordum ilk 1k ya girmek istedim dgsde yapamadım, bende temmuz 20 yani o sınavdan beri kodlama yapıyorum baktım akademik yönde yapamıyorum mezun senemdi zaten o yüzden doğrudan kodlamaya yöneldim neredeyse 1 yıl oldu o günden beri kodlama yapmam, Area 81 de tek developer benim çizer de kardeşim, onda da silahlar ve düşmanlar gibi bazı kısımlar AI oyun genel olarak AI + Pro art karışımı, kodlamayı, Kavax, BerkaProd, Kağan gibi youtube kanallarından öğrenmiştim, "bir avuç bilgi" adlı kanaldan ilk defa tower defence sisteminin temelini öğrenmiştim güzel bir ufak seri yapmıştı oradan gaz alıp, AI ile de aylarca konuşa konuşa sistem kurmayı öğrendim, Şuan kendimi bir şirkette çalışmadığım için statü olarak konumlandırmam doğru olmaz ama Mid Level düzeyiyim diyebilirim.
teşekkür ederim

Başarıların daim olsun hocam
Area 81 oyunu hala indirilmiş olarak duruyor cihazımda:love:
Atabilirsen yeni oyunu da görmek isterim :)

Geri