Öneri 2k Monitör Tavsiyesi

16 milyon renk desteği ve kontrast oranından bunları elemiştim hocam

Bunu öneririm
Hocam teşekkür ederim önerin için de bu fiyata Asus MSI alırım gamepower gibi bir markaya pahalı bence 50 60 Hz farkın benim için önemi yok

Gigabyte G27Q20 bakabilirsin bizzat kullanıyorum siyahlar da YouTube da ki testler de gördüm 1500:1 e çıkıyor yani bende beğendim siyahlar patlamıyor homojen bir yapısı var renkler zaten harika

Marka sizin için önemliyse buda güzel
Hocam bununla Asus 210 Hz arasında kalmıştım asusun kontrastı daha yüksek diye asusa sıcak bakıyordum ama bu da çok güzel birde hoparlör eksiği var bunun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte G27Q20 bakabilirsin bizzat kullanıyorum siyahlar da YouTube da ki testler de gördüm 1500:1 e çıkıyor yani bende beğendim siyahlar patlamıyor homojen bir yapısı var renkler zaten harika
Özelliklerde 1000:1 gözüküyor hocam ama dediğin test sonuçlarına göre güzel bir seçenek ama asusa daha sıcak bakıyorum hâlâ onun da sıkıntısı ölü piksel çıkma olasılığı ve renkler sarımsı duruyormuş

Son düzenleme:
Hocam bununla Asus 210 Hz arasında kalmıştım asusun kontrastı daha yüksek diye asusa sıcak bakıyordum ama bu da çok güzel birde hoparlör eksiği var bunun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özelliklerde 1000:1 gözüküyor hocam ama dediğin test sonuçlarına göre güzel bir seçenek ama asusa daha sıcak bakıyorum hâlâ onun da sıkıntısı ölü piksel çıkma olasılığı ve renkler sarımsı duruyormuş
Ben ikisini aldım ikisi de sıkışmış piksel geldi en son değişimden gelen bu sana önerdiğim de de vardı ama üstte ve gözükmüyor iadeden vazgectim

Ben ikisini aldım ikisi de sıkışmış piksel geldi en son değişimden gelen bu sana önerdiğim de de vardı ama üstte ve gözükmüyor iadeden vazgectim
Anladım hocam bu 3 ü birbirine yakın monitörler hangisini alsan çok üzmez gibi 180 den sonra hz nin çok bir şey fark etmediğini duydum doğru mu

Anladım hocam bu 3 ü birbirine yakın monitörler hangisini alsan çok üzmez gibi 180 den sonra hz nin çok bir şey fark etmediğini duydum doğru mu
Çok profesyonel değilsen hissetmezsin Ama mesela benim gözler çok dikkatli en fpsi bile tahmin ediyorum oyunda 😂 hafif Bi düşsün hissederim

Selam arkadaşlar 8 -12 k bandında 2k monitor ariyorum yardımcı olursanız sevinirim baktığım model şu an için asusun 210 hz modeli
ASUS TUF GAMING VG27AQ5A 27″ 210Hz 0.3ms 2K QHD Fast IPS Gaming (Oyuncu) Monitör
https://www.incehesap.com/asus-tuf-...ource=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam
Geri