Tek soru iyi mi? değilmi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyaz bir Philips vardı 4 kere alıp iade ettim ölü pixel yüzünden
Senin şu attığın xne modelide aldım iade ettim.

Şuan linkini attığın monitörü kullanıyorum kötü diyen arkadaşlar neye göre kötü demiş anlamadım. Philipsi doya doya överler 4 kere kullandım buna geçtim dedim ki artık Allah Allah ben eskiden siyah değil sarıya bakıyormuşum. Attığın asusta IPS glow en minimal düzeyde hoparlörüde daha iyi deneyimlerime göre. Renk değerleride güzel 1270:1 kontrast oranı var f/p mi değil mi diye soracaksan evet fiyat performans. Kötü mü hayır. Tek eksik bulduğum yönü görüş açısı IPS kere göre değişik, ekrana düz bakmak yerine 60 70 derece ile bakıp dert edersen diye söylüyorum...
"Tek eksik bulduğum yönü görüş açısı "ne demek istedin

Değil

Asus VG27AQL5A olan modelini kullanıyorum benim şansıma coil whine vardı monitörde ama onun haricinde renk konusunda çok hoşuma gitti.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
o kadar arada kalmış bir monitör ki herkes farklı bir şey söylüyor
Renk olarak çok başarılı, bizzat kullanıyorum ve şuan sana önerecekleri bazı monitörlerde elimden geçti. Öneriyorum ben şahsen asla Üzmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyti bilmiyorum ama aoc nin IPS glow olarak çok kötü olacağından eminim pa00 ile aynı panel.

260hzye inan gerek yok sistemde 200fps üstü veren oyun yok

Renk olarak çok başarılı, bizzat kullanıyorum ve şuan sana önerecekleri bazı monitörlerde elimden geçti. Öneriyorum ben şahsen asla Üzmez.

Gigabyti bilmiyorum ama aoc nin IPS glow olarak çok kötü olacağından eminim pa00 ile aynı panel.
Millet aoc yi asusa , msı ,samsung a tercih ediyor

Attığın aoc PA/00 ile aynı paneli kullanıyor 4 kere elimden geçti monitör hem cw var hemde ips glowdan göz gözü görmüyor. Renk değerleri arkadaşın sorduğu asustan iyi bile değil, tek artısı +30hz, oc olarak kullanmak mantıklı değil ki 20hz fark anlayamazsınız. Üstelik hoparlör olarakta Asus daha güzel geldi bana. Yani niye arkadaşa yanlış bilgi veriyorsunuz anlamadım.

Bu arada benim philips'i övdüğümü bulursan plaket yollarım :D Ben philips boş monitör.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,333
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri