- Reaksiyon skoru
- 2
Hocam görsele tiklamaktan bir şey olmaz diye biliyorum yanlış olmasın ama PNG jpg dosyalarında da bulasmiyor diye biliyorum resmi indirsende bişey olmaz sanırım büyük ihtimalle bişey olmamıştır ama çok içinde kaldıysa bir taratArkadaşım rat yemiş ve kendinden ekli olan herkese link ve görsel gitmiş.Kendisi bana tıkladıysan GÖRSELE rat yedin diyor.Bu doğrumu acaba
fotografa tiklarak rat yeme diye bisey yok illa bisey indirilmesi gerekiyor bu arada bu gorsel genelde oyun hilelerinden dolayi bulasan rat
Eğer görsele basıp bir siteye yönlendirme yaptıysa o zaman virüs size de bulaşmıştır. Sadece görseli büyütmekle rat bulaşmaz ki. Yine de kontrol edin, tarama yapın, indirilenler kısmına bakın.
Hocam görsele tiklamaktan bir şey olmaz diye biliyorum yanlış olmasın ama PNG jpg dosyalarında da bulasmiyor diye biliyorum resmi indirsende bişey olmaz sanırım büyük ihtimalle bişey olmamıştır ama çok içinde kaldıysa bir tarat
bende arkadaşa dedim sadece görsel büyüdü bir şey açılmadı diye gene rat yemişsindir dediRat girmez
sadece görsel büyüdü başka bir şey olmadıEğer görsele basıp bir siteye yönlendirme yaptıysa o zaman virüs size de bulaşmıştır. Sadece görseli büyütmekle rat bulaşmaz ki. Yine de kontrol edin, tarama yapın, indirilenler kısmına bakın.
Hocam iki gün içinde sıra dışı bişey yasadinmi bilgisayarda yani çok kararsız kaldıysan gerekeni yap ama bence bişey olmamıştır çok şüpheyle yaklasicagina temizlebende arkadaşa dedim sadece görsel büyüdü bir şey açılmadı diye gene rat yemişsindir dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sadece görsel büyüdü başka bir şey olmadı
hocam hiç bir şey yaşamadım şuan sanırım girmedi içim rahat artıkHocam iki gün içinde sıra dışı bişey yasadinmi bilgisayarda yani çok kararsız kaldıysan gerekeni yap ama bence bişey olmamıştır çok şüpheyle yaklasicagina temizle