Çözüldü✓ R7 7800x3d A620 ile Kullansam Sıkıntı Olur Mu?

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
nerdeyse 5070 sistem parasına bu çöpü niye alacaksın

r7 7800x3d a620 ile kullansam sıkıntı olur mu? Özelleştiremiyorum kasayı bu şeklide alsam sıkıntı olur mu.
40kya sıfır hepsi alınır cok para 12 13 k fazla veriyorsun git 32gb ram yap kendin topla en kötü anakartı yükseltirsen biraz iyi olur

önermem abi böyle sistemler ilerde insanı pişman ediyor şahsen bana öyle olur marka şeyler alırım kaliteli olsun indirimden yakalarsam yapışırım

Bana diyonsun ki bu paraya bu çöpü alıcaksın diye attığın sistemde 6 ay taksit yapınca 61000tlye çıkıyo.Unlostla tek farkı ekran kartı ama 9000 tllik bi fark yok anakartı bile aynı benim sistem attığından net daha f/p.
amd olarak da 5060ti 16gb taksitte farkı var ama

Bana diyonsun ki bu paraya bu çöpü alıcaksın diye attığın sistemde 6 ay taksit yapınca 61000tlye çıkıyo.Unlostla tek farkı ekran kartı ama 9000 tllik bi fark yok anakartı bile aynı benim sistem attığından net daha f/p.
tamam boş konuşma da git ne alıyorsan onu al ondan önce de 5070 sistem attım ama size müstehak ne isterseniz onu yapın

tamam boş konuşma da git ne alıyorsan onu al ondan önce de 5070 sistem attım ama size müstehak ne isterseniz onu yapın
Tamam kanka sinirlenme yanlış bişey dediysem kusura bakma.Bana AM5 lazım o yüzden 5070li sistem benim için mantıklı değil.Zaman ayrıdığın için teşekkür ederim.

Teknik olarak evet çalışır hatta 9950x3d de çalışır ama verimsiz çalışır saat hızı sıcaklıktan dolayı düşer. Vrmler çok ısınır oda hızı düşürür

Geri