Poco X7 Pro Mu Poco X8 Pro Mu

lux1e

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
26000
Bütçem bu fiyat civarlarında. Hangisini almayalım, önerebileceğiniz daha iyi bir telefon var mı, performans istiyorum ve iki sorum var.

1- Poco Türkiye Garantili yazıyor, bir sorun çıktığında Poco mağazalarına götürüp halledebilecek miyim, sıfırlayınca falan bir problem çıkacak mı?
2- Aradaki 4gb ram farkı çok mu önemli? 12gb X8 pro çok pahalı.

Poco X7 Pro
Poco X8 Pro

Yurtdışı alıp onunla uğraşmak istemiyorum ya, çok sıkıntılı iş.
Nesi sıkıntılı? Kayıt yapıldığında kolay kolay düşmez imei. 2 tane var kayıtlı cihazım, 4 seneyi devirdi biri.

epey ile nanoreview sayfaları karşılaştırmada farklı skorlar çıkarıyor. x8 pro olan bana da daha mantıklı geliyor. bu güne kadar hep yd telefon almış biri olarak artık arka yoldan dolaşmaktan sıkıldığım için elimde faturalı bir telefon olsun istiyorum. ben de x8pro almayı düşünüyorum. ama 12gb olana bakıyorum. günlük kullanımda normal kullanıcı aradaki farkı hissetmez bile ama uzun vadede 12 ram daha mantıklı geliyor bana.

epey ile nanoreview sayfaları karşılaştırmada farklı skorlar çıkarıyor. x8 pro olan bana da daha mantıklı geliyor. bu güne kadar hep yd telefon almış biri olarak artık arka yoldan dolaşmaktan sıkıldığım için elimde faturalı bir telefon olsun istiyorum. ben de x8pro almayı düşünüyorum. ama 12gb olana bakıyorum. günlük kullanımda normal kullanıcı aradaki farkı hissetmez bile ama uzun vadede 12 ram daha mantıklı geliyor bana.
Evet artık bende yd istemiyorum gerçekten, bezdim yani. Şuan bu ikisi arasında kaldım.

12 GB 512 (İthalatçı Garanti)

8 GB 256 (Xiaomi Türkiye Garanti)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri