Başlangıç İçin Elektrogitar ve Amfi Önerisi

busbusra

80+
Reaksiyon skoru
0
ilk kez bi enstrüman alacağım başlangıç için araştırma yaptım SX strat öneriliyodu fakt yapay zekayla biraz hasbihal ettim ve squier debut strat hss daha iyi olduğu kanısına vardım aynı zamanda evde sessiz bi şekilde çalabilmek amacıyla da bu amfiyi önerdi profesyonel bir şey aramıyorum. bu set mantıklı gibi geldi bilgili birileri yardımcı olabilir mi?
IMG_6698.webp

ilk kez bi enstrüman alacağım başlangıç için araştırma yaptım SX strat öneriliyodu fakt yapay zekayla biraz hasbihal ettim ve squier debut strat hss daha iyi olduğu kanısına vardım aynı zamanda evde sessiz bi şekilde çalabilmek amacıyla da bu amfiyi önerdi profesyonel bir şey aramıyorum. bu set mantıklı gibi geldi bilgili birileri yardımcı olabilir mi?Alıntıyı görüntüle
ibanez in bi modelini de önerenleri gördüm fakat daha ağır müzikler için mantıklı olduğu yazıyodu o yüzden bu marka daha mantıklı geldi. henüz bilgi sahibi değilim ne tür nasıldır o yüzden en safe olarak bunu buldum

bende aldım çalarım diye 2 yıldır köşede duruyor ellemedim

ibanez in bi modelini de önerenleri gördüm fakat daha ağır müzikler için mantıklı olduğu yazıyodu o yüzden bu marka daha mantıklı geldi. henüz bilgi sahibi değilim ne tür nasıldır o yüzden en safe olarak bunu buldum
Alınabilir bir model hem fenderin alt markası olduğu için marka güvenilirliği var hem amfili bir set olduğu için direkt çalmaya başlayabilirsiniz hem de hss olduğu için metal / rock çalarken kolaylık sağlayacaktır
bende aldım çalarım diye 2 yıldır köşede duruyor ellemedim

Hocam o kişiden kişiye değişiyor ya ben yarıyıl tatilinin ilk haftası aldım o günden beridir çalıyorum kendimce öğrenip gelişiyorum

yurtta kalıyorum ne kadar verimli öğrenebilirim bilmiyorum ama hep istemişimdir almak o yüzden elime fırsat geçince almak istedim şuan..o zaman ben bu seti alayım teşekkür ederim

yurtta kalıyorum ne kadar verimli öğrenebilirim bilmiyorum ama hep istemişimdir almak o yüzden elime fırsat geçince almak istedim şuan..o zaman ben bu seti alayım teşekkür ederim
Günde yarım saatinizi bile ayırsanız çok şey öğrenirsiniz açıkçası ben günde hemen hemen 1 saat kadar elime alıyorum ve sürekli bildiğim şarkıları çalıyorum kafama eserse yeni şarkılar deniyorum ve çok sürmeden öğrendiğim oluyor mesela en sevdiğim sololardan biri olan Metallica Nothing Else Matters solosunu kolayca öğrendim ve size tavsiyem kesinlikle metronom ile çalışın yoksa çok zor olur bu yüzden soloyu tam çalamıyorum

Geri