federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,066
UPS Kurye Çağırdım Nereden Takip edeceğim?
UPS Kurye Çağırdım Nereden Takip edeceğim?
www.ups.com.tr
sitesini girip kodu yazyorum fakat olmuyoUPS Türkiye
www.ups.com.tr
kodda bu 1907569UPS Türkiye
www.ups.com.tr
Kardeşim dün bende çağırdım garantiye ürün göndereceğim. Telefonuna sms gelmiş olması lazım. O sms te link var o linkte tıkla otomatik yönlendiriyor direkt. Eğer bu telefona ait bilgi bulunamamıştır diyorsa kuryeye bildirim gitmemiştir daha. Bekleyeceksin ara ara kontrol edeceksin.UPS Kurye Çağırdım Nereden Takip edeceğim?
peki kurye bugün gelir mi ?Kardeşim dün bende çağırdım garantiye ürün göndereceğim. Telefonuna sms gelmiş olması lazım. O sms te link var o linkte tıkla otomatik yönlendiriyor direkt. Eğer bu telefona ait bilgi bulunamamıştır diyorsa kuryeye bildirim gitmemiştir daha. Bekleyeceksin ara ara kontrol edeceksin.
çağrı oluşutulumuş diyor tamadır teşekkürlerKardeşim dün bende çağırdım garantiye ürün göndereceğim. Telefonuna sms gelmiş olması lazım. O sms te link var o linkte tıkla otomatik yönlendiriyor direkt. Eğer bu telefona ait bilgi bulunamamıştır diyorsa kuryeye bildirim gitmemiştir daha. Bekleyeceksin ara ara kontrol edeceksin.
Orada rezervasyon tarihi ve saati var hangi saate istediysen o saate yakın civarlarda gelebilir.peki kurye bugün gelir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çağrı oluşutulumuş diyor tamadır teşekkürler
Kanka ben dün bugün alınması için kurye çağırmıştım kontrol ettiğim zaman kargonuz kure tarafından teslim alınmıştır yazıyor fakat kargoyu kimse almadı gelen de olmadı bütün gün evdeydim.peki kurye bugün gelir mi ?
çağrı oluşutulumuş diyor tamadır teşekkürler
bende hiçbir hareket olmadı bugün hala çağrı alındı yazıyorKanka ben dün bugün alınması için kurye çağırmıştım kontrol ettiğim zaman kargonuz kure tarafından teslim alınmıştır yazıyor fakat kargoyu kimse almadı gelen de olmadı bütün gün evdeydim.
pardon benim direk iptal olmuş yarın 9 a yeniden rezerve ettimKanka ben dün bugün alınması için kurye çağırmıştım kontrol ettiğim zaman kargonuz kure tarafından teslim alınmıştır yazıyor fakat kargoyu kimse almadı gelen de olmadı bütün gün evdeydim.
Numarayı çeviriyorum şubeden kimse çıkmıyor yarın nolcak bakalım bekleyeceğim.bende hiçbir hareket olmadı bugün hala çağrı alındı yazıyor
pardon benim direk iptal olmuş yarın 9 a yeniden rezerve ettim
bendeNumarayı çeviriyorum şubeden kimse çıkmıyor yarın nolcak bakalım bekleyeceğim.