UPS Kurye Çağırdım Nereden Takip edeceğim?

Ekler

• 123123.png
    123123.png
    15.6 KB · Hit: 36
UPS Kurye Çağırdım Nereden Takip edeceğim?
Kardeşim dün bende çağırdım garantiye ürün göndereceğim. Telefonuna sms gelmiş olması lazım. O sms te link var o linkte tıkla otomatik yönlendiriyor direkt. Eğer bu telefona ait bilgi bulunamamıştır diyorsa kuryeye bildirim gitmemiştir daha. Bekleyeceksin ara ara kontrol edeceksin.

Kardeşim dün bende çağırdım garantiye ürün göndereceğim. Telefonuna sms gelmiş olması lazım. O sms te link var o linkte tıkla otomatik yönlendiriyor direkt. Eğer bu telefona ait bilgi bulunamamıştır diyorsa kuryeye bildirim gitmemiştir daha. Bekleyeceksin ara ara kontrol edeceksin.
peki kurye bugün gelir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çağrı oluşutulumuş diyor tamadır teşekkürler

Orada rezervasyon tarihi ve saati var hangi saate istediysen o saate yakın civarlarda gelebilir.

Kanka ben dün bugün alınması için kurye çağırmıştım kontrol ettiğim zaman kargonuz kure tarafından teslim alınmıştır yazıyor fakat kargoyu kimse almadı gelen de olmadı bütün gün evdeydim.

Kanka ben dün bugün alınması için kurye çağırmıştım kontrol ettiğim zaman kargonuz kure tarafından teslim alınmıştır yazıyor fakat kargoyu kimse almadı gelen de olmadı bütün gün evdeydim.
bende hiçbir hareket olmadı bugün hala çağrı alındı yazıyor

pardon benim direk iptal olmuş yarın 9 a yeniden rezerve ettim

Son düzenleme:
bende hiçbir hareket olmadı bugün hala çağrı alındı yazıyor

pardon benim direk iptal olmuş yarın 9 a yeniden rezerve ettim
Numarayı çeviriyorum şubeden kimse çıkmıyor yarın nolcak bakalım bekleyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri