Yardım Rpcs3 Hiçbir Oyun Çalışmıyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,475
Aralarında aylarca zaman vererek 3-4 defa farklı kanallardan,farklı sitelerden indirerek denedim yok olmuyor. Her şeyi eksiksiz ve doğru yapıyorum. Hangi oyun olursa olsun tıklayınca SPU Cache sona gelince RPCS3 ve oyun kapanıyor. Windows uyumluluk ayarını değiştirme gibi kolay bir sürü şeyi denedim.

En son da bunu denedim yorumlarda 1 tane olmadı diyen yok

Hocam RPCS3'den emülatörün kullandığı ekran kartını dahili yapıp dener misiniz? Belki de sorun ekran kartındadır. Bende yaşamıştım böyle bir sorun çünkü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
@AyazKNC
temmuzdan beri hiçbir sorun yaşamadım ekran kartından dolayı ama bir deneyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@AyazKNC yine olmadı dahili kartla

Son düzenleme:
@AyazKNC
temmuzdan beri hiçbir sorun yaşamadım ekran kartından dolayı ama bir deneyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@AyazKNC yine olmadı dahili kartla
Hocam peki emülatörün ayarlarından CPU'ya gelip SPU Coder'ı ASMJIT yapmayı dener misiniz?
Ya da indirdiğiniz romlarla ilgili bir sıkıntı olabilir. ISO'ları dosya gezgini'nde bağla diyip içindeki klasörden Eboot.bin diye dosya var silip öyle de deneyebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam peki emülatörün ayarlarından CPU'ya gelip SPU Coder'ı ASMJIT yapmayı dener misiniz?
Ya da indirdiğiniz romlarla ilgili bir sıkıntı olabilir. ISO'ları dosya gezgini'nde bağla diyip içindeki klasörden Eboot.bin diye dosya var silip öyle de deneyebilirsiniz.
Romlarla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum bir sürü sitedne en az 20 oyun denedim. Spu değişimini sonra yaparım artık sabah staj var 3 saattir uğraşıyorum olmadı. Az önce de ddu ile driver silip temiz kurdum yine devam ediyor.

Hangi oyun olursa olsun spu cachein sonunda kapanıyor komple. Her şeyi eksiksiz ve düzgün yapıyorum

Geri