❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

Hocam, ben rami aldım ama abim kutusunu yırtmış ahahahah . Genede iade etsem kabul ederler mi? Daha 15 gün olmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En düşük 22 gördüm ben onuda alamadığım için çok pişman oldum.

Hocam, ramin kutusu yırtılmış ama genede iade edebilir miyim? Daha hiç kullanmadım ve 15 gün dolmadı.
Kutusu açıldığı için kabul etmeyebilirler.

bazen 20 bin civarına düşüyor güzel ramler 22 bin de fazla her şeyi almayın be kral
Yaklaşık 1 ay önce klevv cras 20k oldu ama onda da taksit yoktu. Bu arada bence itopya incehesapla paslaşıyor. Stoklarla ve fiyatlarla oynuyorlar.

şu piyasada bile rame 20 binden fazla vermek saçma, biraz da senin hatan. herkes "almayın" diyor zaten.
İyi bir taksit avantajı varsa ve 20k civarındaysa alınmalı. Şuan sadece rami olmadığı için sistemi toplamayı bitiremeyen binlerce insan var. Bunlardan birisi de benim arkadaşımdı, bu ram aldırdım. İnsanlar aylardır bekliyor. Herkesin dilindeki 2 ayda bir denk gelen yarım saatte biten stoklarıyla vatan indirimlerini gün içinde bütün insanlar kovalayamıyor malesef.

haziran sonuna doğru okullların kapanmasi ile hızlanir piyasalar

İyi bir taksit avantajı varsa ve 20k civarındaysa alınmalı. Şuan sadece rami olmadığı için sistemi toplamayı bitiremeyen binlerce insan var. Bunlardan birisi de benim arkadaşımdı, bu ram aldırdım. İnsanlar aylardır bekliyor. Herkesin dilindeki 2 ayda bir denk gelen yarım saatte biten stoklarıyla vatan indirimlerini gün içinde bütün insanlar kovalayamıyor malesef.
sadece vatan indirimi değil bir sürü indirim oluyor
itopya twinmos sattı uzun süre 18-19 civarına
agi ram vardı 9800 civarına 3 4 gün satıldı
başka markalar da vardı 1 hafta boyunca satılan
çok anlık takipçi olmak veya bot kurmaya gerek yok 20 bine ram almak için
ama 22 23 gibi fiyatlar gerçekten fazla. sırf daha fazla kâr etmek için satılıyor bu fiyattan kriz falan bahane.

Canımız sağolsun, 1.5k boğazlarında kalsın diyelim ve mutlu hayatımıza devam edelim

İndirim bitti mi? Halen aktif bende ama.

@Mujka hocam sizde indirim halen aktif mi?

İndirim bitti mi? Halen aktif bende ama.

@Mujka hocam sizde indirim halen aktif mi?
evet

indirim denirse tabii

Az önce 'sadece magazalarda' diyordu. Birileri iptal etmiş sanırım stok geldi.

Pazar günü ürünü aldık, güya bugün kargoya verilecekti. Sabah sabah siparişi iptal etmişler. Klasik "Üzgünüz, ürününüz tedarik edilemediğinden dolayı iptal olmuştur." bahanesi... Olan RAM'lere oldu. Artık tekrar indirim kovalamaya devam, başka çare yok.

Düşmeyin şu tuzağa deyip 24-25K ya ram almışsın, bu tuzak bile değil direkt ayı kapanı :kekw:

24-25K yı bırak o zaten akıl işi değil de 2.elde 15-16K ya 2x16 kitler var onları bile almıyorum, kimsenin aç karnını doyuramam. Fiyatlar düşene kadar DDR4 den devam, düşmezse de çok da fifi ama düşeceğini sanmıyorum, 24K dan ram alan adamlar olduğu sürece niye düşsün?
Aynen öyle hocam bu fiyatlara alacağımıza eski ramlerle devam etmek daha evladır.
Yeni pc kovalarken, (lafım meclisten dışarı ama) sırf bu fiyatlardan alıp keriz durumuna düşmemek için ddr4 te bile gereksiz pahalılık gördüğüm için ddr3 bakarken i7 4790 işlemci, b85m-e anakart, 24gb ddr3 1600mhz seti 3500 e aldım. Bu fiyat bile çok 8gb ddr3 ramı 250ye satıyorlardı 1 sene olmadı, ama en azından sistem almış oldum oyunsa oyun. Oynatıyor. Şuan witcher 3 oynuyorum. 2022 ye kadar olan oyunlarıda ekran kartı kaldırdığı sürece oynatır yeri gelir 2kya çekersin ayarları ultraya çekersin işlemciye yük binmesin diye, olur. 60-80 fps neyimize yetmiyor. Şirketlerin, onun bunun aç karnını mı doyuracağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri