knk genelde mobil oyunlar icin bluestacks tercih edilir bi dene istersen olmadı gameloopda denyebilirsinMobile legends'i hangi emilatorde rahatça oyniyabilirim? skilleri rahat kullanma açısından
Bu oyunların zaten PC de daha iyi halleri varken neden emülatörle mobilleri oynanıyor anlamıyorum. PUBG Mobile da aynı şekilde oynanıyor ve bana çok saçma geliyor![]()
Banada geliyorBu oyunların zaten PC de daha iyi halleri varken neden emülatörle mobilleri oynanıyor anlamıyorum. PUBG Mobile da aynı şekilde oynanıyor ve bana çok saçma geliyor![]()
Pubg konusunda haklılık payı var ama PC versiyonu varken Mobile legends oynamak mantıklı gelmiyor ben olsam PC versiyonularını oynarımMobile Legends PC'de mobil kadar keyif vermeyebilir ama PUBG Mobile cidden keyif veriyor. Hızlı oynandığı için STEAM PUBG'e göre daha akıcı.
Banada geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pubg konusunda haklılık payı var ama PC versiyonu varken Mobile legends oynamak mantıklı gelmiyor ben olsam PC versiyonularını oynarım
Ben pcden coc oynayamıyorum meselaDoğru ama telefonunda kasıyordur muhtemelen ya da PC'de oynamak keyif veriyordur, zevkler ve renkler.![]()
PC'den zor oynanılıyor.Ben pcden coc oynayamıyorum mesela