Nzxt F120 Rgb 120mm Vs Corsaır Rs120-R ARGB 120mm

AtaEmir

80+
Reaksiyon skoru
69
Merhaba,

Aşağıda belirttiğim iki ürün arası kalite farkı var mıdır? Hangisini almalıyım?

öncelikle iki fanın hava akış yönü ters. ona dikkat et. corsair tam hızda biraz sesli nzxt ye göre , performans olarak corsair biraz daha iyi.

corsairin basıncı daha çok

Tam olarak neye ihtiyacın olduğunu söylersen daha iyi fikirler çıkacaktır.

https://nzxt.com/en-intl/products/h...WBpmUlLL9ibwPPca1WMnO18_O6NolgzIbd1EF9zm4hhYG ,
Bu ürüne sahibim önde 3 adet fan ile geldi ama arkada havayı dışarı atacak fan bile yok. Hem orayı doldurayım hem de üste kalanları koyarım diye düşümüyorum. Kocaman kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle iki fanın hava akış yönü ters. ona dikkat et. corsair tam hızda biraz sesli nzxt ye göre , performans olarak corsair biraz daha iyi.
Her türlü arkasına doğru hava akışı sağlamıyor mu tam kafamda canlandıramadım mevzuyu

düz bıçaklı olan önden arkaya, ters bıçaklı olan arkadan öne verir havayı. Bence 1 fan ekle masraf ,masraf doğurmasın.

düz bıçaklı olan önden arkaya, ters bıçaklı olan arkadan öne verir havayı. Bence 1 fan ekle masraf ,masraf doğurmasın.
Corsair herhalde ters olan, reverse yazdığına göre. 140mm arkaya tek alayım o zaman. Belki ilerde sıvı soğutma alırsam üst tarafa da onu yerleştiririm

Corsair herhalde ters olan, reverse yazdığına göre. 140mm arkaya tek alayım o zaman. Belki ilerde sıvı soğutma alırsam üst tarafa da onu yerleştiririm
140mm sığıyor mu o kasaya bakmadım ama bak kesin
edit sığıyor

Geri