İncehesap Peşin Fiıyatına OEM Paket

119k çok eksik var…

O bütçede b850 anakart lazım , daha kaliteli kasa psu lazım….

Biraz daha araştırmakta fayda var…

https://www.incehesap.com/shadow-strike-oem-paket-fiyati-76109/ Arkadaşlar sadece iş bankası kartım var ve çoğu yerde peşin fiyatına kampanya yok İncehesap bu sisteme 6 taksit vermiş peşin fıyatına sizce alınır mı?
incehesaptaki ve sinerjideki ve çoğunlukla monsterdaki

peşin fiyatına 6 taksit adı ile satılan sistemler

PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT DEĞİL

VADE FARKI GÖSTERMEDEN EKLENMİŞ PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT SİSTEMLER

BU YÜZDEN TAVSİYE ETMEM

incehesaptaki ve sinerjideki ve çoğunlukla monsterdaki

peşin fiyatına 6 taksit adı ile satılan sistemler

PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT DEĞİL

VADE FARKI GÖSTERMEDEN EKLENMİŞ PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT SİSTEMLER

BU YÜZDEN TAVSİYE ETMEM
Anladım teşekkürler başka kartlarda limitim olsa örneğin paraf ama sadece iş bankasından var ondan dolayı sormak istedim.

Anladım teşekkürler başka kartlarda limitim olsa örneğin paraf ama sadece iş bankasından var ondan dolayı sormak istedim.
tek tek satın alsanız toplama imkanınız var mı
peşin fiyatın 6 taksit alınacak maximumla

bir de 5070 ti olması şart mı

amaç oyunsa daha ucuza çok daha iyi alternatif 9070xt de alınabilir

tek tek satın alsanız toplama imkanınız var mı
peşin fiyatın 6 taksit alınacak maximumla

bir de 5070 ti olması şart mı

amaç oyunsa daha ucuza çok daha iyi alternatif 9070xt de alınabilir
Tek tekte alabilirim ama 5-6 taksit olması peşin fıyatına çok işimi görür

ekran kartı olarak nvıdıa tercihimdir 5070ti da şart değil daha düşük profil olabilir tek odağım oyun.
tek odağın oyunsa zaten fiyat performans seçimin 9070xt olmalı

benzer fiyatlarda olan 5070 den de iyi
kendinden 15k pahalı ya satılan 5070 ti a göre de çok iyi alternatif

https://www.incehesap.com/shadow-strike-oem-paket-fiyati-76109/ Arkadaşlar sadece iş bankası kartım var ve çoğu yerde peşin fiyatına kampanya yok İncehesap bu sisteme 6 taksit vermiş peşin fıyatına sizce alınır mı?
Hocam parçaları 6 taksit seçerek benzer fiyatlarda daha iyi parça kalitesi olan bir kasa toplanabiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B840 anakart ve güç kaynağı problem bence genel olarak. Segotep soğutucu da kullanmazdım ama neyse diyelim ona. Özellikle anakart özelleştirmesine çuvalla para istiyor bence alma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-51031 kanka bunu ben peşin fiyatına 3 taksitle aldım sana da tavsiye veririm 3 4 gün içinde elime ulaşır müthiş bir sistem aynısından arkadaşımdada var o sisteme 120bin asla değmez
Kardeşim adamın attığı sistemde 5070Ti var senin attığın sistemde 5070 var. Aldığın sistem gayette güzel bir sistem değil ayrı ayrı toplasan çok daha iyisi toplanabiliyor nerden çıkardın müthiş bir sistem olduğunu anlamış değilim.

vade farksız sistemlerde vade farkını direkt fiyata ekleyip öyle satıyorlar hocam o yüzden imkanınız varsa tek tek toplayın e ticaret firmaları taksit yapıyo zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,924
Üyeler
196,855
Son üye
MYLEOS
Geri