O bütceye DDR 5bulamazsın sana önerim “pcstorealanya”adlı instagram hesabının storysinden bi sistemlere bakabilirsin begenirsen alırsın20K sistem dizeceğim 2.el parça parça dizmek istiyorum fps oyunları hikayeli oyunlar oynayacağım ddr4 mü ddr5 mi yardımcı olursanız sevinirim
24 e 5600 6700xt verdim geçen gün20K sistem dizeceğim 2.el parça parça dizmek istiyorum fps oyunları hikayeli oyunlar oynayacağım ddr4 mü ddr5 mi yardımcı olursanız sevinirim
20K sistem dizeceğim 2.el parça parça dizmek istiyorum fps oyunları hikayeli oyunlar oynayacağım ddr4 mü ddr5 mi yardımcı olursanız sevinirim
nerden verdin hocam 5600xli 6800xtli bir pc var 30 civarına vermeyi düsünüyorumda her yeral satcı coluk combalak diye bi türlü ilan verememistim.24 e 5600 6700xt verdim geçen gün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şöyle bir sistem 22 bandına geliyo pazarlık vesaire bakılır bu tarz bir sistem dizilir o bütçede
dükkanda sattım hocam sahibindendeydi ilan oradan yazdı arkadaş elden verdim 25 demiştim 24 çıkıyor dedi 24e verdimnerden verdin hocam 5600xli 6800xtli bir pc var 30 civarına vermeyi düsünüyorumda her yeral satcı coluk combalak diye bi türlü ilan verememistim.