Arabayla Kaza Yaptım Babama Söylemedim

Annene babana yazık başka bir şey demiyorum. Sana gram acımıyorum.
Kardeşim bilip bilmeden konuşuyosun gelmişsin acımıyorum diyosun diyorum ki dümdüz yolda basıyorum saat gece zaten kimseye bir zarar vermeyeceğim belli ilçeler arası yol yani şehiriçinde basmıyorum merak etme

mpon değişimi klima dolumu falan baya para tutar mecbur söyleyeceksin ama yanına arkadaşını da al bence tepkisini azaltır

Yaşın yüksek ihtimalle maksimum 19-20. Tahmini olarak ehliyeti yeni almışsın ve burada söylediin sözlerden olgunluğunun olmadığı hala büyümediğin o kadar belliki. "Basılacak yer var basılmayacak yer var" cümlenin boşluğu bile senin çocuk düşünceli olduğunu kanıtlıyor. Şehir içinde o hızla gitmek akılsızlıktır. En ufak direksiyon hakimiyetinde faciaya sebep olacaksın. Bu da hala gelmiş yol boş falan diyor.
Şehir içi dediğiniz neresi bursada yaşıyorum, şehirin bi noktasından bi noktasna bazen otobandan gidiyoruz trafik olmasın diye, hız snırı 130, ayrıca, anlamsız düşük limit koyulmuş yerlerde var, gece 4 te mesela yol bomboş oluyor, trafik saati gibi 82 ile gitmenin mantığı yok. basılacak basılmayacak yer diye bir şey var, burada tek suç bu çocuğun mudur? önüne kıran ticari çocuktan kaç kat daha suçlu, yüklendikçe yüklenmişsiniz adama

Şehir içi dediğiniz neresi bursada yaşıyorum, şehirin bi noktasından bi noktasna bazen otobandan gidiyoruz trafik olmasın diye, hız snırı 130, ayrıca, anlamsız düşük limit koyulmuş yerlerde var, gece 4 te mesela yol bomboş oluyor, trafik saati gibi 82 ile gitmenin mantığı yok. basılacak basılmayacak yer diye bir şey var, burada tek suç bu çocuğun mudur? önüne kıran ticari çocuktan kaç kat daha suçlu, yüklendikçe yüklenmişsiniz adama
anlatamıyorum reis adamlara ya bomboş yolda kim önüme atlayacak insan bile yoktu o saatte ticari aracın önüme atlamayacağını bilsem 140 la devam edicem zaten o yolda olacağı varmış olmuş ne diyelim

Ne oldu sonuç?
Reis anneme anlatmıştım geldiğimde o da babama ben vurdum demiş kendisini söylemiş yani babam da haliyle inanmamış bende açıkladım olayı tek tek bir dahakine daha dikkatli ol dedi öyle sinirlenmedi yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis anneme anlatmıştım geldiğimde o da babama ben vurdum demiş kendisini söylemiş yani babam da haliyle inanmamış bende açıkladım olayı tek tek bir dahakine daha dikkatli ol dedi öyle sinirlenmedi yani
O akan su da silecek suyuymuş onu kontrol ettik babamla

Geri