Sigara Sizcede Çok Kötü Değilmi

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
531
Artık içme yaşıda iyice düştü herhalde 8 9 yaşında yaşı 2 li haneye gelmemiş çocuklarda bile dolu görüyorum sokakta ben ozaman 2 elimin farkında değildim ortaokullardada içenler çok liseler zaten berbat ötesi bizim okuldada saklamak etmek için tuvaletlerde tavan bırakmamışlar deliriyolar her yer kırık dökük fırsat buldukları dakka saniye salise içiyorlar sınıf okul tuvaletler her yer leş gibi gerçi zaten asıl lise bu yaşlarda başlanıyorda bu kadarda kafayı yemek daha bu yaştan yaşlardan bağımlılıkmı cidden yada özentilikten birbirlerine artistlikmi abim falanda 1 2 senedir içiyor ama hiç bu kadarda görmedim diğer vücudun heryerine bi ton zararı her yerinin leş gibi kokması maddi cebe şuna buna içen abiler ablalarda bi fayda gördümü görüyormu bu illetten yada içmeyen birine vücudun her yerine dumanın verdiği zararı üst baş leş gibi kokması maddi zarardanda başka +larıda nelerdir hayat kalitesi enerjiklik vs olarak içmeyen nadir biride varmı

Son düzenleme:
fırsat buldukları dakka saniye salise içiyorlar sınıf okul tuvaletler her yer leş gibi gerçi zaten asıl lise bu yaşlarda başlanıyorda bu kadarda kafayı yemek daha bu yaştan yaşlardan bağımlılıkmı cidden yada özentilikten birbirlerine artistlikmi abim falanda içiyor ama hiç bu kadarda görmedim diğer vücudun heryerine bi ton zararı her yerinin leş gibi kokması maddi cebe şuna buna içen abiler ablalarda bi fayda gördümü görüyormu bu illetten yada içmeyen birine zarardan ziyade +larıda nelerdir hayat kalitesi vs olarak içmeyen nadir biride varmı
içen neden içiyor çok basit. Ülkenin sosyal medyası bunu güzel, havalı bir şey olarak gösteriyor. İçende nikotine bağımlı kalıp bırakamıyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca evet sigara içme yaşı gerçekten düştü. Gerçekten.. Şuan 8-17 yaş aralığında tanıdığım 10 insandan 2'si içiyor, içiyordur. Ben çok şükür içmiyorum ve böyle bir şeyin artısı olabileceğini sanmıyorum.

içen neden içiyor çok basit. Ülkenin sosyal medyası bunu güzel, havalı bir şey olarak gösteriyor. İçende nikotine bağımlı kalıp bırakamıyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca evet sigara içme yaşı gerçekten düştü. Gerçekten.. Şuan 8-17 yaş aralığında tanıdığım 10 insandan 2'si içiyor, içiyordur. Ben çok şükür içmiyorum ve böyle bir şeyin artısı olabileceğini sanmıyorum.
Hocam düzelttim evet gösteriyor 10 insandan 2side içiyorsa gene çok iyi çevrenizde sizin gibiymiş baya

Artık içme yaşıda iyice düştü herhalde 8 9 yaşında yaşı 2 li haneye gelmemiş çocuklarda bile dolu görüyorum sokakta ben ozaman 2 elimin farkında değildim ortaokullardada içenler çok liseler zaten berbat ötesi bizim okuldada saklamak etmek için tuvaletlerde tavan bırakmamışlar deliriyolar her yer kırık dökük fırsat buldukları dakka saniye salise içiyorlar sınıf okul tuvaletler her yer leş gibi gerçi zaten asıl lise bu yaşlarda başlanıyorda bu kadarda kafayı yemek daha bu yaştan yaşlardan bağımlılıkmı cidden yada özentilikten birbirlerine artistlikmi abim falanda 1 2 senedir içiyor ama hiç bu kadarda görmedim diğer vücudun heryerine bi ton zararı her yerinin leş gibi kokması maddi cebe şuna buna içen abiler ablalarda bi fayda gördümü görüyormu bu illetten yada içmeyen birine vücudun her yerine dumanın verdiği zararı üst baş leş gibi kokması maddi zarardanda başka +larıda nelerdir hayat kalitesi enerjiklik vs olarak içmeyen nadir biride varmı
Ağzıma 1defa sürmedim şükür. Dumanının olduğu yere girince hemen terk ediyorum. Hem iğrenç kokuyor hem boğazı yok ediyor

Hocam düzelttim evet gösteriyor 10 insandan 2side içiyorsa gene çok iyi çevrenizde sizin gibiymiş baya
yapay zekaya sormak istedim ve evet. Tahmin ettiğim gibiymiş hocam.
1780425203175.webp

yanımda sigara içen biri varsa nefesimi tutuyorum o kadar nefret ediyorum

Asla dahil olmayacağım tipler
1- sigara içenler
2- travis konserinin dakikasına 2000tl verenler
3- wraith ürün almak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artısı nasıl olsun okulda delinmedik tavan kalmıyor salise başı içmeye çalışıyorlar özellikle lisedekiler paranoyak olmuşlar 1 çöp 1 çöp diye dileniyorlar 10tl topluyorlar milletten rezil rüsvada kokuyorlar dişler desen Allah'a emanet içen çocuk gördükleri zaman yapıştır anaya babaya cezayı satanada

Asla dahil olmayacağım tipler
1- sigara içenler
2- travis konserinin dakikasına 2000tl verenler
3- wraith ürün almak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artısı nasıl olsun okulda delinmedik tavan kalmıyor salise başı içmeye çalışıyorlar özellikle lisedekiler paranoyak olmuşlar 1 çöp 1 çöp diye dileniyorlar 10tl topluyorlar milletten rezil rüsvada kokuyorlar dişler desen Allah'a emanet içen çocuk gördükleri zaman yapıştır anaya babaya cezayı satanada
normal sigarayı geçtim PUFF kullanımı aşırı arttı.

Ayda yarım dal içerim çook iyi geliyo bana,seviyorum şahsen eskiden ayda bi dal içerdim yarım dala düşürdüm

keşke sadece sigara olsa... her türlü madde de aynı, hepsi çocukların elinde.

dostlar ben hayatımda içedim ama yıllarca bronşitle uğraştım penicilin vuruldum bundan dolayı benim ciğerler kalp hep gidik,boyuma rağmen zargana adamım bir güneş altında iş yapsam kalp çarpıntısı yaşıyorum bir koştum mu tıkanıyorum İÇMEDİĞİM HALDE,zaten babam da çok içiyordu ondan dolayı pasif içici de oldum siz siz olun bulaşmayın lütfen hiç bir şey olmasa bile cebinize yazık

Evet kötü, içmiyorum içilen ortamdan da uzaklaşıyorum rahatsız ediyor nefesimi kesiyor. Akıl karı bir şey değil hiçbir yönden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,215,861
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri