Bilinmeyen hesap
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ailem silmediğim internet geçmişimi internet sağlayıcısı üzerinden görüntüleyebilir mi?
Girdiğin siteleri görebilirAilem silmediğim internet geçmişimi internet sağlayıcısı üzerinden görüntüleyebilir mi?
Gizli secme acAilem silmediğim internet geçmişimi internet sağlayıcısı üzerinden görüntüleyebilir mi?
nasıl?Girdiğin siteleri görebilir
Sana Bir taktık verem gizli sekme ve VPN yap farkı gör ozmaan görünmeznasıl?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
internet sağlayıcısında gözükür mü?
gözüküyormudur şu an sağlayıcıdaSana Bir taktık verem gizli sekme ve VPN yap farkı gör ozmaan ş
Valla uğraşırlarsa 5 yıl önce girdiğin sekmede tıkladığın herhangi bir şeye kadar görürler.Ailem silmediğim internet geçmişimi internet sağlayıcısı üzerinden görüntüleyebilir mi?
Gizli sekmesiz mi kullandıngözüküyormudur şu an sağlayıcıda
nasıl uğraşmaları gerekir?Valla uğraşırlarsa 5 yıl önce girdiğin sekmede tıkladığın herhangi bir şeye kadar görürler.
Uğraşmazlarsa hiçbir şey göremezler.![]()
heGizli sekmesiz mi kullandın
Eğer bakmak isterlerse görünür.gözüküyormudur şu an sağlayıcıda
o geçmişi alması için ne yapması gerekir?Kolay mı yani ulaşması?Eğer bakmak isterlerse görünür.
Tarayıcı geçmişinden silsen bile internet sağlayıcınızın geçmişinde görünür.
Telefondan cok anlamıyorlarsa tarama gecmisini silsen günü kurtarır ama biliyorsa zor ben Firefox focus kullanıyom o durumlardanasıl uğraşmaları gerekir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
he
geçmişi hiç silmedim(=Telefondan cok anlamıyorlarsa tarama gecmisini silsen günü kurtarır ama biliyorsa zor ben Firefox focus kullanıyom o durumlarda