Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

çok premium duruyor hocam listeme ekleyeceğim para mevzusu sorun değil ama gidipte bana sağlayacağı minimal farklar için para vermek istemiyorum
hocam valla kullanıyorum rekabetçi oyunlarda beni üzmedi onun dışında yazım hissiyatıda baya güzel bak sesine

sizce 2k fiyat farkına değermi gamepower yerine yani gameraider alana kadar 2.5 tane gamepower alınabiliyor

Kendisi Keychron J2 HE klonu. POM Switch, 5 katmanlı gasket yalıtım, kasa kalitesi, PCB kalitesi bile alınması için bir sebep. Ulugames ya da Gamepower bakılmaz Gameraider varken.

az önce dmden biri 2500e 2.elden gameraider satmaya çalıştı raporlayıp engelledim,havit almıyorum kullandığım her ürün ayrı kalitesiz,ulugames hoşuma gitti

AYRICA ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM WRAİTHDEN ÜRÜN ALMAYIN ALDIRMAYIN
niye wraithden almayalım hocam anlamadım ben aldımda çünkü kargoda daha

14 gün süresi yokmu iade için anlamadım iade politikası olayını iadede zorlukmu çıkarıyolar
aşırı zorluk çıkarıyorlar yani bozuk olan ürün olsa bile aşırı derecede uğraştırıyorlar mağdurlardan biri ama işin peşini bırakmadığı için kendisi para iadesi aldı @Luci_

14 gün süresi yokmu iade için anlamadım iade politikası olayını iadede zorlukmu çıkarıyolar
aşırı zorluk çıkarıyorlar yani bozuk olan ürün olsa bile aşırı derecede uğraştırıyorlar mağdurlardan biri ama işin peşini bırakmadığı için kendisi para iadesi aldı @Luci_
Ayrıca tüm foruma söylüyorum yakın zamanda wraithin sponsor olduğu insta infulicerlardan birkaçı firmanın ürünlerinin abartıldığını normalden yüksek fiyatta olduğunu belirtti

Ki iade politikası ihlali anayasada olan iade sürecini kullanmanıza şans vermeyen hiçbir firmadan alışveriş yapmayın

hocam 3200 yapabilirsen beast r75 he pro var öneririm.
Hocam zaten konuda yazmışım bunun olacağını bildiğimden mesela 2700 ile 3200tlik üründe minimal önemsiz fark olacaksa o farkı vermem

Hangi infler hocam? Böyle dürüstlerse takip ederim kimler ise.
O konuda isim vermeyeyim birkaç isimle ürünler hakkında sohbet ederken arada lafı geçti ayrıca spyne t3 modelini alacaktım alma tarzında bir uyarı aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendisi Keychron J2 HE klonu. POM Switch, 5 katmanlı gasket yalıtım, kasa kalitesi, PCB kalitesi bile alınması için bir sebep. Ulugames ya da Gamepower bakılmaz Gameraider varken.
Tamamdır ben not aldım bana klavyem yetiyor ama yazın sistemi komple yeniliyorum ekipmanlarıda ona uygun alayım dedim

Hocam zaten konuda yazmışım bunun olacağını bildiğimden mesela 2700 ile 3200tlik üründe minimal önemsiz fark olacaksa o farkı vermem

O konuda isim vermeyeyim birkaç isimle ürünler hakkında sohbet ederken arada lafı geçti ayrıca spyne t3 modelini alacaktım alma tarzında bir uyarı aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır ben not aldım bana klavyem yetiyor ama yazın sistemi komple yeniliyorum ekipmanlarıda ona uygun alayım dedim
en basitinden kablosuz 8k destekliyor. forumda uzun bi incelemesi bulunuyor bak istersen.

Geri