Gta 6 Çıkana Kadar Ps Plus Aboneliği Sıkıntısı

Reaksiyon skoru
62
Başlığı açma sebebim bütçesel dertten ötürü değil sıkıntım şu: ben ps almak istiyorum am o döneme kadar fc gta gibi şeyler de oynamak istiyodum ps plus dağıtmıştı ama ps plusta bu oyunlar kalmıyomuş illa o ay almak gerekiyo istediğimiz zaman oynayabiliyoruz sanıyoum. Buna rağmen mantıklı mı bilmiyorum aydınlatabilir misiniz.

hocam sorunuzu tam anlamadım PS plus alınır mı mı demek istiyorsunuz

hocam sorunuzu tam anlamadım PS plus alınır mı mı demek istiyorsunuz
hayır şöyle ps daha almadım araştırıyodum. gta 6 çıkana kadar ps nın yatmasını istemiyorum kullanmak istiyodum ama abonelikler aylık oyunları vermiyomuş nası halledebilirim oyunları tek tek almak mı mantıklı yoksa zaten plusta çokyii oyunlar var gerek bile kalmaz mı onlara hani onun cevsbını istedim

Başlığı açma sebebim bütçesel dertten ötürü değil sıkıntım şu: ben ps almak istiyorum am o döneme kadar fc gta gibi şeyler de oynamak istiyodum ps plus dağıtmıştı ama ps plusta bu oyunlar kalmıyomuş illa o ay almak gerekiyo istediğimiz zaman oynayabiliyoruz sanıyoum. Buna rağmen mantıklı mı bilmiyorum aydınlatabilir misiniz.
Hocam sen bu ay alıp kütüphanene eklersen plus aboneliğin olduğu sürece o oyunlaro oynuyabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,764
Üyeler
197,038
Son üye
MuhammetHakim
Geri