- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o zaten var modlu felandireksiyon setin varsa ets+uzun yol+ibo devam kanka
hocam o zaten var modlu felandireksiyon setin varsa ets+uzun yol+ibo devam kanka
hocam o zaten var modlu felan![]()
Mükemmel bir oyundur. şans verseydiniz bence severdiniz.hocam bu oyunu aldım geri iade ettim hiç hoşuma gitmedi
o düşme yerine kadar oynadımda sürekli bişeyleri araştırıyo pek sarmadı valla hocamMükemmel bir oyundur. şans verseydiniz bence severdiniz.
resident evil de indirim var serinin içinde bunlar var 22 dolar alınır mı? sizce hiç oynamadımTomb Raider Trilogy , Control , Resident Evil Remake Trilogy
Alınır tek tek alsan zaten 23 dolar oluyor (4. oyunun gold editionı aldığını sayıyorum ada wong dlcsi geliyor) ki bu şekilde alırsan dlc lerde geliyor daha ucuza ama bir olayı yok 4.oyun hariç silah ve kostüm veriyorresident evil de indirim var serinin içinde bunlar var 22 dolar alınır mı? sizce hiç oynamadım
RESIDENT EVIL 2 Deluxe Edition
- RESIDENT EVIL 3
- RESIDENT EVIL 3 - Classic Costume Pack
- Resident Evil Resistance
- Resident Evil 4 Gold Edition
- Resident Evil 4 - The Mercenaries
Kesinlikle ben de öneririm
şu bölümü kesin oyna dediğiniz varmıdır yoksa bütün seriyimi oynamalıyım ?tomb raider serisine bakmanı tavsiye ederim
@Soner22 Önce 3. oyunu oyna bitir öyle 2 sonra 4. oyunu oyna önce 2 oynayıp sonra 3 oynarsan sıkılırsın. 2. oyunun assetleri ile yapılmış dlc gibi bir şey çünkü 3. oyun kötü bir remake kısaca ama oynanır gene zaten bilmiyorsun seriyi önce kötüyü oyna sonra iyilere geçersin zaten 3 ve 2 aynı zamanda geçiyor hikayesel olarak hatta 3 biraz daha öncesini konu alıyor mesela karakoldaki cesetleri falan 3 de öldüğünü görüyorsun 2 oyundada karakola geldiğinde cesetler orda hala yada bi elemean var zombi tarafından ısırıldığını görüyorsun 3 oyunda sonra 2 oyunda yaralı haliyle karşılaşıyorsun gibi.o düşme yerine kadar oynadımda sürekli bişeyleri araştırıyo pek sarmadı valla hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
resident evil de indirim var serinin içinde bunlar var 22 dolar alınır mı? sizce hiç oynamadım
RESIDENT EVIL 2 Deluxe Edition
- RESIDENT EVIL 3
- RESIDENT EVIL 3 - Classic Costume Pack
- Resident Evil Resistance
- Resident Evil 4 Gold Edition
- Resident Evil 4 - The Mercenaries
2013 den başla Shadowa kadar bitir öncesini oynamana gerek yok rezil kontrolleri var zaten belki legend üçlemesini de oynayabilirsin ama modern olsun dersen 2013 , rise ve shadow oyna geç zaten yeni remake ve yeni oyunuda geliyor remake olan 1. oyunun remakei onuda oynarsınız yeterlişu bölümü kesin oyna dediğiniz varmıdır yoksa bütün seriyimi oynamalıyım ?
Teşekkür ederim@Soner22 Önce 3. oyunu oyna bitir öyle 2 sonra 4. oyunu oyna önce 2 oynayıp sonra 3 oynarsan sıkılırsın. 2. oyunun assetleri ile yapılmış dlc gibi bir şey çünkü 3. oyun kötü bir remake kısaca zaten bilmiyorsun seriyi önce kötüyü oyna sonra iyilere geçersin zaten 3 ve 2 aynı zamanda geçiyor hikayesel olarak
2013 den başla Shadowa kadar bitir öncesini oynamana gerek yok rezil kontrolleri var zaten belki legend üçlemesini de oynayabilirsin ama modern olsun dersen 2013 , rise ve shadow oyna geç zaten yeni remake ve yeni oyunuda geliyor remake olan 1. oyunun remakei onuda oynarsınız yeterli
hepsini oynayın hocamşu bölümü kesin oyna dediğiniz varmıdır yoksa bütün seriyimi oynamalıyım ?
hocam steamda bir sürü serisi çıkıyor hangisini alacağım bakabilirmsiniz ?hepsini oynayın hocam
seri bayağı zevkli
hocam steamda bir sürü serisi çıkıyor hangisini alacağım bakabilirmsiniz ?
türkçe yamaları varmı hocam bunların biliyomusunuz ?![]()
Tomb Raider Game of the Year Steam'de %85 İndirimli
Tomb Raider explores the intense origin story of Lara Croft and her ascent from a young woman to a hardened survivor.store.steampowered.com
![]()
Rise of the Tomb Raider™ Steam'de %85 İndirimli
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration includes the base game and Season Pass featuring all-new content. Explore Croft Manor in the new “Blood Ties” story, then defend it against a zombie invasion in “Lara’s Nightmare”.store.steampowered.com
![]()
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition Steam'de %85 İndirimli
As Lara Croft races to save the world from a Maya apocalypse, she must become the Tomb Raider she is destined to be.store.steampowered.com
Var da güvenilir olanları bilmiyorum kullanmadım ingilizce bitirdim direktürkçe yamaları varmı hocam bunların ?