🔥İndirim AMD Ryzen 7800x3d 13.136 TL

Ya sen firma sahibi misin ? , sen mi satıyorsun ürünü ? , farzı misal o fiyata düşse senin zararına mı olur ? , yoksa karına mı ? , bir ürün eskidikçe fiyatı azalmalı ama bizim halk firmaları böyle savundukça artıyor gözünüzü seveyim yapmayın böyle ederi bu , ederi şu demek yerine hep ucuzlamasını istemeliyiz
Hocam yanlış değerlendiriyorsunuz satılmazsa ucuzlar teorisi bi yerde son buluyor yaşadığımız coğrafya belli bi ürün yurtdışından özellikle Amerika’dan ucuzsa bu iyi bi fırsattır özellikle sarı sitede bu işlemcinin ikinci eline 14 15 isteyen dolu sırf sorun firmalar değil insanlar daha beter

Ya sen firma sahibi misin ? , sen mi satıyorsun ürünü ? , farzı misal o fiyata düşse senin zararına mı olur ? , yoksa karına mı ? , bir ürün eskidikçe fiyatı azalmalı ama bizim halk firmaları böyle savundukça artıyor gözünüzü seveyim yapmayın böyle ederi bu , ederi şu demek yerine hep ucuzlamasını istemeliyiz
Aslında fiyatı düşüyor zaten ondan bu fiyatlarda yeni işlemci çıktı onda MSRP var. Ondan ötürü 7800x3d'nin fiyatları aşşağı doğru düşüyor. 10 lira falan bence görmez görse görse 11.500 görür diye düşünüyorum.

abi ben niye satıcı olayım tabii ki ucuzlasın işlemcinin fiyatı ama olmayacak yani. boş hayal kurmanın da anlamı yok bu işlemci 13 bine gayet de iyi millet takır takır alıyor işini de görüyor. senin mantıkla tüm dünya fırsatçı herkes birbirini gondikleme derdinde. aslında öyle zaten de indirime de indirim demek lazım.

abi ben niye satıcı olayım tabii ki ucuzlasın işlemcinin fiyatı ama olmayacak yani. boş hayal kurmanın da anlamı yok bu işlemci 13 bine gayet de iyi millet takır takır alıyor işini de görüyor. senin mantıkla tüm dünya fırsatçı herkes birbirini gondikleme derdinde. aslında öyle zaten de indirime de indirim demek lazım.
İndirim değil demedim 7 bin tl olsun diyen adama olmaz düşmez demişsin , 1 saniye sonra yaşayacağımızın garantisini veremezken nasılda bu fiyatın altı olmayacak diyebilirsin ? , 2024 yılında abdullah boykot başlattığın yene senin gibi diyenler vardı ne oldu kasım ayında 16 bin tl ye itopya 4060 hazır sistem çıkardı sadece 4060 değil , içi dolu , kingston 32 gb ram , wd blue 1 tb ssd , 360mm sıvı soğutmalı , 7600x işlemcili , Asus white 4070 superli hazır sistemi 42.600 tl ye sattı ( satın aldığım için ayrıntı vereyim dedim ) , kısaca boykot başlatalım sonunu görelim ben illa olacak demiyorum daha önceden oldu şimdi olma ihtimali varken niye yapmıyoruz çoğumuz zaten bu işlemciyi alamıyor bu grub bile protesto başlatsa düşebilir

Garanti için peşin fiyatına 3 taksit diyo ama garantipay ile ödeme yaparken tek çekim seçeneği var. Deneyen, bilen var mı?

temmuz başı askerden gelicem yarın gidiyorum geldiğimde daha uygun fiyata almak dileğiyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri