🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

ben şeffaf olanı aldım fakat hem sesini hiç beğenmedim hem de keycapler siyah şeffafmış fotoğrafta pek öyle olduğu belli olmuyor ama diğer beyazlı olan güzel

Alıntıyı görüntüle
Hocam, sesi çok kötü mü? Benimki de yarın gelecek Ona göre kutuyu hiç açmadan iade edeyim diyorum. Bildiğim kadarıyla açıldıktan sonra iade kabul edilmiyor.

Hocam, sesi çok kötü mü? Benimki de yarın gelecek Ona göre kutuyu hiç açmadan iade edeyim diyorum. Bildiğim kadarıyla açıldıktan sonra iade kabul edilmiyor.
hayır tabii ki de sesi yine iyi fakat bana hitap etmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötü denemez ama bence tok bir hissiyat vermiyor.
İade edip başka switch alınmalı mı sizce?
aynen tok bir sw değil , tok istiyosanız farklı alınabilir

Tok olmasa bile bence ses seviyesi biraz düşük switch kafa ağrıtmasın diyenler alabilir.

Böyle videolardaki gibi tok switch sesi istiyorsanız iade edebilirsiniz yoksa idare eder bence.
bir de turkuaz swli almıştım da kutuyu açmaya üşendim

Ben de iade edip Turkuaz switch alacağım sanırım. Sesinin tok olması önemli.
ben videodan strawberry nin sesini çok beğenmiştim fakat deneme şansım olmadı , ona da bir bakın istersiniz

Elimde Akko piano ve yellow switch var benim için çok önemli değil :D kasa yeter benim için.
yellowla değil de pianoyla felaket oluyo :D

ben videodan strawberry nin sesini çok beğenmiştim fakat deneme şansım olmadı , ona da bir bakın istersiniz

yellowla değil de pianoyla felaket oluyo :D
Aslında piano değil de ucuza şöyle purple switch tarzı Tactile switch bulsam yapıştırıcam da ülkemizde bulması çok zor be.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,256
Üyeler
196,921
Son üye
Soles
Geri