Tipi baya güzelmis aslında sesi mi hosunuza gitmediben şeffaf olanı aldım fakat hem sesini hiç beğenmedim hem de keycapler siyah şeffafmış fotoğrafta pek öyle olduğu belli olmuyor ama diğer beyazlı olan güzel
Alıntıyı görüntüle
Tipi baya güzelmis aslında sesi mi hosunuza gitmediben şeffaf olanı aldım fakat hem sesini hiç beğenmedim hem de keycapler siyah şeffafmış fotoğrafta pek öyle olduğu belli olmuyor ama diğer beyazlı olan güzel
Alıntıyı görüntüle
evet ben daha önce yurtdışından almıştım ondaki switchler daha güzel geldi , dediğiniz gibi arkadaşlarım da beğendi sesini vs demekki bana hitap etmediTipi baya güzelmis aslında sesi mi hosunuza gitmedi
Hocam, sesi çok kötü mü? Benimki de yarın gelecek Ona göre kutuyu hiç açmadan iade edeyim diyorum. Bildiğim kadarıyla açıldıktan sonra iade kabul edilmiyor.ben şeffaf olanı aldım fakat hem sesini hiç beğenmedim hem de keycapler siyah şeffafmış fotoğrafta pek öyle olduğu belli olmuyor ama diğer beyazlı olan güzel
Alıntıyı görüntüle
Çok kötü denemez ama bence tok bir hissiyat vermiyor.Hocam, sesi çok kötü mü? Benimki de yarın gelecek Ona göre kutuyu hiç açmadan iade edeyim diyorum. Bildiğim kadarıyla açıldıktan sonra iade kabul edilmiyor.
İade edip başka switch alınmalı mı sizce?Çok kötü denemez ama bence tok bir hissiyat vermiyor.
hayır tabii ki de sesi yine iyi fakat bana hitap etmediHocam, sesi çok kötü mü? Benimki de yarın gelecek Ona göre kutuyu hiç açmadan iade edeyim diyorum. Bildiğim kadarıyla açıldıktan sonra iade kabul edilmiyor.
Çok kötü denemez ama bence tok bir hissiyat vermiyor.
aynen tok bir sw değil , tok istiyosanız farklı alınabilirİade edip başka switch alınmalı mı sizce?
Tok olmasa bile bence ses seviyesi biraz düşük switch kafa ağrıtmasın diyenler alabilir.aynen tok bir sw değil , tok istiyosanız farklı alınabilir
Böyle videolardaki gibi tok switch sesi istiyorsanız iade edebilirsiniz yoksa idare eder bence.İade edip başka switch alınmalı mı sizce?
bir de turkuaz swli almıştım da kutuyu açmaya üşendimTok olmasa bile bence ses seviyesi biraz düşük switch kafa ağrıtmasın diyenler alabilir.
Böyle videolardaki gibi tok switch sesi istiyorsanız iade edebilirsiniz yoksa idare eder bence.
Ben de iade edip Turkuaz switch alacağım sanırım. Sesinin tok olması önemli.Tok olmasa bile bence ses seviyesi biraz düşük switch kafa ağrıtmasın diyenler alabilir.
Böyle videolardaki gibi tok switch sesi istiyorsanız iade edebilirsiniz yoksa idare eder bence.
Elimde Akko piano ve yellow switch var benim için çok önemli değilBen de iade edip Turkuaz switch alacağım sanırım. Sesinin tok olması önemli.
ben videodan strawberry nin sesini çok beğenmiştim fakat deneme şansım olmadı , ona da bir bakın istersinizBen de iade edip Turkuaz switch alacağım sanırım. Sesinin tok olması önemli.
yellowla değil de pianoyla felaket oluyoElimde Akko piano ve yellow switch var benim için çok önemli değilkasa yeter benim için.
Aslında piano değil de ucuza şöyle purple switch tarzı Tactile switch bulsam yapıştırıcam da ülkemizde bulması çok zor be.ben videodan strawberry nin sesini çok beğenmiştim fakat deneme şansım olmadı , ona da bir bakın istersiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yellowla değil de pianoyla felaket oluyo![]()
m1 v5 çıkması satan vardır illaAslında piano değil de ucuza şöyle purple switch tarzı Tactile switch bulsam yapıştırıcam da ülkemizde bulması çok zor be.