Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,103
Çok kötüdür kesin sesi bunun 90wattlık hoparlörü bu fiyatta sattıklarına göre
Çok kötüdür kesin sesi bunun 90wattlık hoparlörü bu fiyatta sattıklarına göre
ben zaten olayı çok geç kavradım sınavdan çıktım 11.30 da baktım foruma forumda kan gövdeyi götürüyor , bir fenalaştım görmen lazım hiç bir şey kalmamış , dedim anadolu tarihi 2 den kalsaydımda bu hallere düşmeseydim
satılanlar hepsi zaten kötü, elde kalan fason ürünler benceÇok kötüdür kesin sesi bunun 90wattlık hoparlörü bu fiyatta sattıklarına göre
bilindik 1 tane bile marka havit ve vivo hariç yoktu , paloraid sırf pahalı diye aldı millet p3 ve p4 güzel olabilir ama gerisi boş , kötüde olmayabilir 90 w olanda stoğu var mıydı harbi onun ?Çok kötüdür kesin sesi bunun 90wattlık hoparlörü bu fiyatta sattıklarına göre
Havit fena durmuyor ya bence 200Tl için iyidir herhaldesatılanlar hepsi zaten kötü, elde kalan fason ürünler bence
türkiyede fason olmayan bir tane bile cihaz bulamazsın yerli üretimden başka , apple dan tut samsung a hepsi en baba b kalite kullanıyor , kısaca fason demeye gerek yok , malesef bu haldeyiz hatırlatmak için yazdımsatılanlar hepsi zaten kötü, elde kalan fason ürünler bence
Buna iyiydi sabah gördüm de işim vardı sonra da bir daha stoğa girmedi ürünsatılanlar hepsi zaten kötü, elde kalan fason ürünler bence
çoğu iptal olmuş bazı kişiler tekli bile alsa iade olmuş sadece bu kulaklıkta değil resmen bütün ütünlerde bu yaşandı yoğunluktan , üzülmene gerek yok kısacaBuna iyiydi sabah gördüm de işim vardı sonra da bir daha stoğa girmedi ürün
evet belki içlerinden iyisi buydu sonra realme Buds T01 derim. belki vivo da iyidir.Buna iyiydi sabah gördüm de işim vardı sonra da bir daha stoğa girmedi ürün