Grimwood
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
arada bir f5 atmak yerine takip için bir taktiğiniz var mıdırbunun 3 olanı da aynı fiyat. Ona da bakabilirsiniz stoklara gelirse
arada bir f5 atmak yerine takip için bir taktiğiniz var mıdırbunun 3 olanı da aynı fiyat. Ona da bakabilirsiniz stoklara gelirse
Şans knk. Başka grupta paylaşıldı alamadım. 2 saat sonra rastgele bakıyım dedim bütün stoklar açıldı. Alıp buraya paylaştım zatenarada bir f5 atmak yerine takip için bir taktiğiniz var mıdır![]()
Havit bende de öyle oldu zaten ya şansa denk geldim 2 tane aldımŞans knk. Başka grupta paylaşıldı alamadım. 2 saat sonra rastgele bakıyım dedim bütün stoklar açıldı. Alıp buraya paylaştım zaten
linkini atar mısınbunun 3 olanı da aynı fiyat. Ona da bakabilirsiniz stoklara gelirse
linkini atar mısın
Hangi model aldınız hocamBenim kargo geldi. Daha önce bluetooth hoparlör kullanmamıştım. Ses kalitesi güzel, maksimum ses seviyesi de gayet yüksek, malzeme kalitesi premium hissettiriyor.
P2Hangi model aldınız hocam
Güle güle kullanın hocam. Bende P2 de bu renkten denk getirmiştim. Maviyi de p3 de almıştım. Bakalım bizimkiler gelicek mi
Teşekkürler hocam.Güle güle kullanın hocam. Bende P2 de bu renkten denk getirmiştim. Maviyi de p3 de almıştım. Bakalım bizimkiler gelicek mi