9070xt Aldım Oyunlarda Crash Veriyor Çözüm Varmı

ddu ve 26.3.1 i pc ye indir, internetsiz güvenli modda ddu ile sil ve yeniden başlat ardından gpu yu minimal olarak seçip fabrika ayarlarına sıfırlayı etkinleştir ve kur. pc yi 2 kez yeniden başlat

Merhaba hocalarım bir şey sormak istiyorum 9070xt kullanıcısıyım ve son zamanlarda çok fazla crash almaya başladım özellikle hitman 3 half sword valorant ve çok canımı sıkıyor acaba ilerde değiştirmelimiyim yoksa bunların bi çözümü varmı iade etmeyı denedım fakat aldıgım yer iade kabul etmedi
herhangibi hata kodu yok mu

şimdi gördüm hocam parçalar amd ryzen 7 7800x3d asus tuf 1000w psu msi 850 gaming wifi anakart
Corsair MP600 Pro Nh 2TB ssd viper 2x16gb ram bu arada o sorunu çözdüm ekran kartı ağır gelmiş anakartın ekran kartı yerı yamulmuş ondan dolayı
100tl ye falan destekler satılıyor ondan alıp koy altına

100tl ye falan destekler satılıyor ondan alıp koy altına
koydum hallettık olayı ya yaşadıgım yerde çok bilgisayarcı yok ondan uzun sürdü konu açtım bilmiyorum cahilim diye zorbaladılar birde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok direkt amd kendısı crash veriyor otomatik crash hatası yani

koydum hallettık olayı ya yaşadıgım yerde çok bilgisayarcı yok ondan uzun sürdü konu açtım bilmiyorum cahilim diye zorbaladılar birde

yok direkt amd kendısı crash veriyor otomatik crash hatası yani
amd sebep ayırt etmeksizin onu veriyor hata geçmişinde ne yazıyor

şimdi gördüm hocam parçalar amd ryzen 7 7800x3d asus tuf 1000w psu msi 850 gaming wifi anakart
Corsair MP600 Pro Nh 2TB ssd viper 2x16gb ram bu arada o sorunu çözdüm ekran kartı ağır gelmiş anakartın ekran kartı yerı yamulmuş ondan dolayı
Hala yoksa sorun yok ise güzel küçük bir temassızlık dahi sorun çıkarıyor

Öyle yazmamışsın ki Dostum sorun çözüldü temazliktanmis yazmışsın
olabilir kusura bakmayın bir arkadaş eski konuyu etiketlemişte ona yazıyordum

driverları düzgün indirmiştin değil mi ne zamandan beri crash var ki
bilgisayarı kurduğumdan beri bu crashlar var

şimdi bakıcam hatalara

Geri