3 Ayda 14 Bin TL Harcamışım Fazlamı Azmi Sizce?

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
Genelde disarda yemek yedim ondan dolayi bu kadar fazla tuttu bence bi waffle yedim 150 200 tl durumde 200 250 tl civari keske yemeseudim diyorum bazen o paraya altin alirdim :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Az. Sadece bu ayki kredi kartımı görsen kriz geçirirdin sanırım.

Ya şartlarını bilmiyoruz ki,ne diyelim
Mesela aile evinde misin çalışıyor musun vs.

Ben burada dürümü 140dan alıyorum

3 ayda 14k para degil la

Genelde disarda yemek yedim ondan dolayi bu kadar fazla tuttu bence bi waffle yedim 150 200 tl durumde 200 250 tl civari keske yemeseudim diyorum bazen o paraya altin alirdim :D
Takma kafana yedin mi yedin meyif aldin mi aldin afiyet olsun. Borc veya zorda kalma yeter.

İlkokul öğrencisiysen fazla lise öğrencisiysen normal üniversite öğrencisiysen az

hocam 17 yasinda bi kardesiniz olarak disarda takilma yeme icme tekel vs derken 20k civari bi harcama yapiyorum
17 yaş ve tekel

Show Ok GIF

İlkokul öğrencisiysen fazla lise öğrencisiysen normal üniversite öğrencisiysen az
Hocam bana gore fazla ayriyeten kendi param 6 ay iste calistim ailemden para almiyorum kutuphanede derw calisiyorum kendi sahsi harcamalarim, ayriyeten dershane ucreti vb de kendim karsiliyorum tabi o fiyat dahilinde degil eklemedim ama normalde disari cikan birisi degilim yani en fazla 1 ayda max 2 bin tl harcarim aile evindeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,872
Üyeler
197,072
Son üye
yunusemreayy
Geri