1 Yıldır Elektronik Ne Aldıysam Kullanılmış Geliyor

Reaksiyon skoru
20
Sizinde böyle mi Kasa alıyorum psu yerinde vida izleri var soyulmuş (Amazon Satıcılı) Anakart alıyorum çizik dolu kutusu bile şiş geliyor (Hepsiburada) valla arkadaşlar bunlar sadece son 2 örnek sizinde başınıza geliyor mu ne sıklıkla yaşıyorsunuz?

Dağıtıcı ve satıcı amazon ise bu üründe oluğu gibi sağ altta İkinci el yeni gibi seçenekler olabilir bunu seçmiş olabilirsin veya seçtiğin eşya budur ama dikkat etmemişsindir.

Diğer satıcılar varsa onların insafına kaldık , müşteri alıyor deniyor açıyorbeğenmiyor iade ediyor sonra muhtemelen sıfır diye satmaya devam ediyorlar.

Ben kargoya açarken video çerekrek açıyorum olabildiğince ve iz falan var mı kontrol ediyorum

Dağıtıcı ve satıcı amazon ise bu üründe oluğu gibi sağ altta İkinci el yeni gibi seçenekler olabilir bunu seçmiş olabilirsin veya seçtiğin eşya budur ama dikkat etmemişsindir.

Diğer satıcılar varsa onların insafına kaldık , müşteri alıyor deniyor açıyorbeğenmiyor iade ediyor sonra muhtemelen sıfır diye satmaya devam ediyorlar.

Ben kargoya açarken video çerekrek açıyorum olabildiğince ve iz falan var mı kontrol ediyorum
Hocam ahahaha o kadar değil :)

Şansın böylesi valla kolay gelsin

Hocam ahahaha o kadar değil :)
ahahaha'lık bir durum yok hocam bunlar olabilecek senaryolar , satıcı Amazon ise böyle bir şey olacağını pek sanmıyorum varsa bile iade veya değişim isteyebilirsin.
Depo yoğunlukları, iade süreçlerindeki yetersiz kontroller veya kargo kaynaklı hasarlar nedeniyle bu tarz şeylerolabilir veya satıcılar iade ürünleri muhtemelen yine sıfır ürün diye sattıkları için bu tarz sıkıntı çıkabiliyor

Yok 2.el olanı almışsındır senaryosu için güldüm bir şey alırken kılı kırk yarıyoruz zaten defalarca bakıyoruz, sorun o değil dediğin gibi bu satıcıların insafına kalıyoruz şans işi demek ki.

Sizinde böyle mi Kasa alıyorum psu yerinde vida izleri var soyulmuş (Amazon Satıcılı) Anakart alıyorum çizik dolu kutusu bile şiş geliyor (Hepsiburada) valla arkadaşlar bunlar sadece son 2 örnek sizinde başınıza geliyor mu ne sıklıkla yaşıyorsunuz?
benim 2 defa başıma geldi o da gamegarajla yaşadım sorunu 2el kulaklık yollamışlardı. :D neyse ki seve, seve iade aldılar. harici olarak bi de medimarkt alanya şubesi bana kutusu açık steelseries yollamıştı. mouse da sorun olmayınca kullanmaya devam ettim.

Geri