🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası 2000tl

Gidip bir mobilya atolyesinde 1000tlye veya daha ucuza istediğiniz ölçüde kestirebilirsiniz

bu ayaklar için delik yoktur bu tablada bu iskelet için tabla 4 ayak takılabildiğine emin misiniz? bu tablalara masa için ayak yeri bıraktıklarında MDF ile doldurup yapıyorlar köşelerini
1780766081078.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gidip bir mobilya atolyesinde 1000tlye veya daha ucuza istediğiniz ölçüde kestirebilirsiniz
bu levhanın içi boş bazı yerleri bunlar kesilirse bütünlüğünü kaybeder

Benim gibi masa ayağını ayrıyetten alıp bu ölçülerde masa ihtiyacı olan alabilir 160x80 masa tablası pek yok olsada fiyatı çok yüksek. Gene aynı ikeadan tanesi 300 den 4 ayak alsanız böyle bir masa 3200e geliyor masa ihtiyacı olan arkadaşlar düşünsün benimde var ancak 80cm derinlik bana çok fazla.

DÜZENLEME: 7. Ayın 12 sine kadar indirim devam ediyor.

gene ikieadan 4 adet ayak alıp (1200tl) 3200tl cillop gibi masa diziyorsunuz, bana çok güzel denk geldi aynı paraya ceremical cm02 satılıyor.
bu çok sallanmazmı ya üstüne kasa vs koysak

180lik olandan alıcam bende valla umarım isteidğim gibi olurda korkuyorum bu sallanma olayından dolayı

Adils ayaklarla uyumlu olduğuna emin miyiz? Elimde Linnmon tabla ile kullandıklarım mevcut, hemen alırım.

valla ben çanakkalede oturuyorum bana en yakın ikea bursada etrafında olan varsa bir baksın bence

Malzemede sunta yazıyor yanlış görmediysem.
Ne kadar sağlam oluyor ?
Ağırlık limiti ne?
Altına ayaktan önce çerçeve gibi destektekleyici lazım gibi sitedeki altlığında görülüyor destek sağlasın diye.

180lik olandan alıcam bende valla umarım isteidğim gibi olurda korkuyorum bu sallanma olayından dolayı
Hocam valla öyle ummuyorum inşallah olmaz

Adils ayaklarla uyumlu olduğuna emin miyiz? Elimde Linnmon tabla ile kullandıklarım mevcut, hemen alırım.
Hocam nerden bakıyoruz benim bildiğim düz tahta bu biz delip takıyoruz

bu ayaklar için delik yoktur bu tablada bu iskelet için tabla 4 ayak takılabildiğine emin misiniz? bu tablalara masa için ayak yeri bıraktıklarında MDF ile doldurup yapıyorlar köşelerini
Hocam bu iskelet için olduğuna dair bir yazı görmedim vallahi hiç benim bildiğim düz tahta biz delip vidaları atıyoruz kullanıyoruz

1780768329993.webp

şöyle bir şey gözüküyor

Son düzenleme:
böyle

1780768495793.webp

Geri