ssh4
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 311
rdr falan bilmiyorum oynamadim da gercekten cs 1.6 bestcs 1.6 rdr den daha zevkli
rdr falan bilmiyorum oynamadim da gercekten cs 1.6 bestcs 1.6 rdr den daha zevkli
Adamsın che bende bakiyeyi nerede kullansam diyordum.Bu parayı versen millet sana tükürmez bile tüm oyunlar ve dlcler dahil bedavaaa
Metro Saga Bundle ürününü satın al | Xbox
Metro Saga Paketi, eleştirmenlerden çok olumlu notlar almış Metro serisinin üç oyununu da içerir: Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux ve Metro Exodus Gold Edition (tüm bonus DLC de dâhildir)www.xbox.com
Hem yüzmeyi sevdiğinden hem de rdr sevmediğinden yunan vibe'ı almıştım şimdi anladım tamamdır.Valla ben rdr seven tayfayı popiler kültür kölesi olarak görüyorum rdr 2 yi 1 saat 48 dakika oynadım indirimde 26 dolara aldım ve diyebileceğim 1.5 saat at sürdüm deymez berki hikaye sonra açılıyordur ama büyük bir bölümü at sürme seven oynar kısaca , hikayeli oyun olarak subnatica serisini öneririm , kendimi bildim bileli yüzmeyi sevdiğim için sevdim hikayede muazzam üstü yoktur benim için
Çaktım bir taneBu parayı versen millet sana tükürmez bile tüm oyunlar ve dlcler dahil bedavaaa
Metro Saga Bundle ürününü satın al | Xbox
Metro Saga Paketi, eleştirmenlerden çok olumlu notlar almış Metro serisinin üç oyununu da içerir: Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux ve Metro Exodus Gold Edition (tüm bonus DLC de dâhildir)www.xbox.com
mekaniklerin kötü hikayeninde boktan olması. hikaye daha oyun başından belli oluyo sürekli dutchin pesinde koş en sonra bir ihanet olsun.
RDR 2'm bee. Şu lol bağımlısı bile hikayeni biliyor ne büyük oyunsun.mekaniklerin kötü hikayeninde boktan olması. hikaye daha oyun başından belli oluyo sürekli dutchin pesinde koş en sonra bir ihanet olsun.
Hem fikrini beğenmiyorum hem de konumu dağıtıyorsun başka yerde kavganızı edinmekaniklerin kötü hikayeninde boktan olması. hikaye daha oyun başından belli oluyo sürekli dutchin pesinde koş en sonra bir ihanet olsun.
lol bağımlısı .d ama oyunda bildiğim çar 2 taneRDR 2'm bee. Şu lol bağımlısı bile hikayeni biliyor ne büyük oyunsun.