Nasıl Tüm Konu'larımı Silebilirim

Torintosa

80+
Reaksiyon skoru
50
Donanım arşivi hesabımı silmek istiyorum ama nedenini anlamadığım saçma bir şekilde bunun mümkün olmadıgını öğrendim. Enazından hesabımdaki konularımı silebilirim diye düşünüyorum bu mümkünmü, mümkünse nası yapabilirim ? Önceden hesabın ismini değişip anonim yapabileceğimi düşünmüştüm ve değiştmiştim ama şimdi farkettimki arama kısmına eski kullanıcımı adımı yazınca yine bu hesabın konuları cıkıyor seneler önce yazdıgım saçma sapan şeylerin bu kullanıcı adımı bilen tanıdıklarım tarafından kolayca bulunabileceği düşüncesi acayip derecede rahatsız ediyor.

Donanım arşivi forum tutucudur hocam zordur yani. Cesurların işidir konu açmak.

korkunç bir dijital ayak izim var, Allah yardımcım olsun...
Yani ben ortalama iq nun 86 olduğu bir ülkede internette yazdığım şeylerden herhangi bir utanç duymam açıkçası çok takmamak lazım

korkunç bir dijital ayak izim var, Allah yardımcım olsun...
Gündüz kuşağındaki irfan patlaması, tavanda bile ayak izi bıraktığı halde utanmıyor da sen teknoloji formunda yazdıkların için mi utanıyorsun?

Donanım arşivi hesabımı silmek istiyorum ama nedenini anlamadığım saçma bir şekilde bunun mümkün olmadıgını öğrendim. Enazından hesabımdaki konularımı silebilirim diye düşünüyorum bu mümkünmü, mümkünse nası yapabilirim ? Önceden hesabın ismini değişip anonim yapabileceğimi düşünmüştüm ve değiştmiştim ama şimdi farkettimki arama kısmına eski kullanıcımı adımı yazınca yine bu hesabın konuları cıkıyor seneler önce yazdıgım saçma sapan şeylerin bu kullanıcı adımı bilen tanıdıklarım tarafından kolayca bulunabileceği düşüncesi acayip derecede rahatsız ediyor.
Silemezsin, forumların olayı bu zaten arşiv olması :D

Adı üstünde donanım ARŞİVİ
şaka bir yana silemezsin

Maks bunu bulabildim. Soru eki olan mı yı nasıl ayırmazsın utanmaz arlanmaz mı diyecek biri?

1780817401829.webp

Konular senin değil, foruma ait. Hak sahibi donanımarsivi.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ilginç bir şeyler buluruz umuduyla senin konularını takipteyiz. Bizi hayal kırıklığına uğratmazsın umarım.

Yani ben ortalama iq nun 86 olduğu bir ülkede internette yazdığım şeylerden herhangi bir utanç duymam açıkçası çok takmamak lazım
mesele o değil zaman geçtikçe düşünce yapısı değişiyor insanların. 20 sene sonra burada bize çok normal gelen yazılar yüzünden kim bilir linçleyecekler bizi ekşi sözlükte olduğu gibi

AYNEN oyle sampıyonluktan eden adamı pp yapacak kadar iq ssuzsun mesela sen
Sen sağda solda millete iq suz demeden önce bari mesajlara bak benim gs li olmayacak kadar iq suzsun

yazdıklarını düzenle . falan koy

Geri