Yardım Yurt Dışından Ekran Kartı Getirtmek

qetreq

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar Almanyadan bir tanıdığım gelicek ve ona oradan benim icin bir parça almasını istedim. Başta ddr5 ram baktımda Türkiye ile pek fark yoktu dedim bende ekran kartı alayım oradan ciddi bir fark vardı fiyat olarak.
Sizce kartın patlak çıkma ihtimali nedir. Fabrikasyon sıkıntılı çıkarsa iade/değişim sürecinde türkiyeden almanyaya geri yollama konusunda problem yaşarmıyım
Kart bu tr fiyatı az cok baktım 39-46+ arası değişiklik gösteriyor fiyat olarak. 4-5000tl+ fark için riske değermi

bence bu tarz yd alışverişlerimde , eğer aradaki lehime oluşan fark burdaki tamir parasını geçmiyorsa yd alışveriş mantıksız oluyor. örn telefon getirdin ekran ve pil değişim ücreti aradaki farktan fazlaysa garantili olması daha mantıklı. Senin ürünün özelinde yd olarak da pahalı bir ürün.

Selamlar Almanyadan bir tanıdığım gelicek ve ona oradan benim icin bir parça almasını istedim. Başta ddr5 ram baktımda Türkiye ile pek fark yoktu dedim bende ekran kartı alayım oradan ciddi bir fark vardı fiyat olarak.
Sizce kartın patlak çıkma ihtimali nedir. Fabrikasyon sıkıntılı çıkarsa iade/değişim sürecinde türkiyeden almanyaya geri yollama konusunda problem yaşarmıyım
Kart bu tr fiyatı az cok baktım 39-46+ arası değişiklik gösteriyor fiyat olarak. 4-5000tl+ fark için riske değermi
Değmez kesinlikle ikinci el ilanlardsn tr garantili faturalı al daha iyi

Garantisiz karta o fiyat verilmez. Yurt dışına göndermek zaten sana karttan fazlaya patlar hiç düşünme.

Başta ram düşündüm belki daha uyguna gelir diye ama yok yine burayla aynı paraya denk geliyor. Olmadı kulaklık yada mouse uyguna bulursam getirtirim

yurtdışından getirme işleri artık tırt boşuna kendini yorma

Yıllardır bakarım Almanya ve Avusturya fiyatlarına Pc bileşenlerinde devasa indirim yoksa pek fark yok.

Ekipmanlarda bazen ciddi indirim oluyor yarı yarıya kadar illa bisey getirteceksen kulaklık vs bak. Mouse da mantıksız zaten 1.5k ya baya iyi mouselar var tr de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri