❌İndirim Bitti! Arpelia 160x80x75 Beyaz Masa 3870tl

Bu tip 4 ayaklı masalar boyut büyüdükçe sallantıyı size daha net hissettirir. Ayrıyeten zamanla bel verme riski çok yüksektir. Ceramical diye bir marka vardı ve 4 bacaklı olanını aldım, acayip bir sallantı vardı. Yazı yazarken bile zangır zangır sallanıyordu. Daha sonra aynı markanın perdeli bir modelini aldım ve şu an onu kullanıyorum, gram sallantı yok. Dün görmeden masaya çarptım ancak sallanan ben oldum, çok memnunum. İlk cümlemdeki hususa dikkat edin, üzülen olmayın. İyi forumlar...
Hangi masayı aldınız? Link verebilir misiniz?

Kendim 1 laptop bir tane 23.8 monitör koyacağım yan yana muhtemelen yeterli gelir.

Bu üründe 4481 TL'ye iniyor.
zangır zangır sallanıyor bu masa, aktif kullanıyorum, yeşil forumda kullanıcılar sallanmıyor dediler ama alakası yok. sağlam sallanıyor hemde.

Bu masayı aldım şahsen beyaz masa sevmiyorum. Arada perde denilen tahta olduğu için ve bunu vidalarla bacaklara montajladığımız için esneme payı ortadan kalkıyor ve sallanmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi masayı aldınız? Link verebilir misiniz?

Bu masayı aldım şahsen beyaz masa sevmiyorum. Arada perde denilen tahta olduğu için ve bunu vidalarla bacaklara montajladığımız için esneme payı ortadan kalkıyor ve sallanmıyor.

Geri